Έλενα Παπαρίζου: Αγαπά τα Χριστούγεννα και αναπολεί τις παιδικές της αναμνήσεις
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Αγαπά τα Χριστούγεννα και αναπολεί τις παιδικές της αναμνήσεις

Χριστούγεννα 2020: Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής της.

Αναπόλησε τις παιδικές της αναμνήσεις και παραδέχτηκε πως είναι μια γιορτή που αγαπά!

Αγαπάς τα Χριστούγεννα;

Αγαπώ όλες τις γιορτές, γιατί πάντα για μένα ήταν μια ευκαιία να μαζευτεί όλη η οικογένεια στο σπίτι, να τρώμε, να γελάμε, να παίζουμε. Είναι μέρες χαράς, ειδικά τώρα που έχουμε πολλά παιδιά στην οικογένεια και στο περιβάλλον μας! Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου πολλές φορές βέβαια τύχαινε ανήμερα των Χριστουγέννων να δουλεύω, αλλά τις υπόλοιπες μέρες φρόντιζα πάντα να κανονίζω συγκεντρώσεις στο σπίτι, είτε με την οικογένειά μου είτε με φίλους.

Τι θυμάσαι, αλήθεια, από τις ημέρες των εορτών των παιδικών σου χρόνων;

Τα σουηδικά κλασικά Χριστούγεννα, όταν μαζευόμασταν όλη η οικογένεια την παραμονή και βλέπαμε στην κρατική τηλεόραση Walt Disney, χορεύαμε, τρώγαμε, και ανταλλάσσαμε δώρα.

Αισθάνεσαι, αντιστοίχως, σε στιγμές, μελαγχολία αυτές τις ημέρες;

Έχω μικρές στιγμές μελαγχολίας τα τελευταία χρόνια, γιατί ανήμερα των Χριστουγέννων «έφυγε» ο μπαμπάς μου, αλλά όταν είμαι με την οικογένεια μου χαμογελάω, γιατί ξέρω ότι είναι δίπλα μας.

Βιώσαμε μια ανατρεπτική, δύσκολη χρονιά, με το φόβο της πανδημίας να έχει εισέλθει ουσιαστικά στη ζωή μας. Τι κρατάς από αυτό το έτος και αν θες τι θεωρείς ότι σε έμαθε;

Να είμαι περισσότερο προσεκτική και να νοιάζομαι ακόμα περισσότερο για τους γύρω μου. Η υγεία είναι το παν. Δεν είναι όμως κάτι το οποίο συνει-δητοποίησα τώρα. Και υγεία δεν εννοώ μόνο σωματική αλλά και ψυχική. Οφείλουμε στον εαυτό μας να τον προσέχουμε κάθε μέρα. Και επιπλέον επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί και για τους δίπλα μας, είπε στο 7 μέρες TV η Έλενα Παπαρίζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved