Showbiz

Δέσποινα Ολυμπίου: Συγκλονίζει με την αποκάλυψη: Ήταν έγκυος και απέβαλε στη σκηνή του J2us

Gossip-tv Team

Συγκλονίζουν τα λόγια της Δέσποινας Ολυμπίου μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Pop Up” για την αποβολή της εγκυμοσύνης της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές την περίοδο που τραγουδούσε στην σκηνή του J2US και δεν γνώριζε κανείς το γεγονός της εγκυμοσύνης της.

Η Δέσποινα Ολυμπίου ξεκίνησε την συνέντευξη αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος ήταν παρτενέρ της, τότε, στο show: «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Είναι ένα άτομο που δεν ακούει. Θέλει πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Και ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνεται αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βοηθήσω φτάνει να μην χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Συνέβη αυτό γι΄ αυτό και θύμωσα».

Αμέσως μετά η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε και περιέγραψε την δύσκολη στογμή με την αποβολή της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Ζούσα μία πολύ όμορφη περίοδο αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Στον ενάμιση μήνα. Την ώρα που είχα την αιμορραγία βγήκα στη σκηνή. Είχα ένα κορίτσι στο καμαρίνι και το είπα μόνο σε αυτή. Δεν ήθελα να είναι λόγος για να μας ευνοήσουν ή να γίνει θέμα».

Δείτε παραπάνω το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved