Ανασκόπηση 2020: Οι Έλληνες καλλιτέχνες που «έφυγαν» - «Πτώχευσαν» μουσική και θέατρο
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Οι Έλληνες καλλιτέχνες που «έφυγαν» - «Πτώχευσαν» μουσική και θέατρο

Ανασκόπηση 2020: Λίγες ώρες πριν το 2020 μας αποχαιρετήσει, θυμόμαστε ποιοι Έλληνες καλλιτέχνες έφυγαν από τη ζωή μέσα στη χρονιά.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος έγινε φτωχότερος με εκπροσώπους του που έφυγαν από τη ζωή – πολλοί εκ των οποίων εντελώς αναπάντεχα – αφήνοντας πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Στις 5 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ σε ηλικία 77 χρονών.

Η αγαπημένη χορεύτρια και τραγουδίστρια έχασε σήμερατη μάχη με τη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας, που νοσηλευόταν ένα περίπου μήνα.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης. Άφησε τον τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών στις 28 Ιανουαρίου! Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο εκδοτικός οίκος «Κείμενα», με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook.

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσούτσης βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του. Ο Δημήτρης Τσούτσης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Δύο ξένοι». Υποδυόταν τον Νικηφόρο Κασιμάτη, τον ιδιοκτήτη του σταθμού που εργαζόταν η Μαρίνα Κουντουράτου και φλερτ της Ντένης Μαρκορά.

Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’80 μέσα από τις βιντεοταινίες. Υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό, Ηλία Κακλαμάνη με τον όποιο απέκτησαν έναν γιο.

Πέθανε ο γνωστός κι από το «Παρά πέντε» ηθοποιός Βαγγέλης Πλοιός

Πέθανε η Κατερίνα Ζιώγου. Η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο σπουδαίος και αγαπητός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 χρονών. Ο Κώστας Βουτσάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στις 7 Φεβρουαρίου εισήχθη στο Αττικό νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και στις 26 Φεβρουαρίου πέθανε.

Η είδηση του θανάτουτου Πάνου Χατζηκουτσέλη προκάλεσε απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Την είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη, που έφυγε από τη ζωή στις 20 Μαρτίου σε ηλικία 74 ετών, έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής! Ήταν μόλις 42 ετών!

Ανήμερα το Πάσχα έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 102 ετών, έφυγε από τη ζωή κορυφαία Ελληνίδα τραγωδός, Ασπασία Παπαθανασίου.

Έφυγε από την ζωή ο αδερφός του Πέτρου Φυσσούν, Κώστας, επίσης ηθοποιός, στις 22 Ιουνίου.

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών, η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου μετά από μακροχρόνια ασθένεια. Ήταν η μητέρα της επιτυχημένης και γνωστής ηθοποιού Κοραλίας Καράντη.

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 86 του χρόνια ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ευάγγελος – Άγγελος Θεοδωρόπουλος.

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος της Ειρήνης Ιγγλέση, πρώην συζύγου του Θάνου Μικρούτσικου.

Έφυγε σε ηλικία 80 ετών η σπουδαία ηθοποιός, σουμπρέτα του μουσικού θεάτρου και κινηματογράφου Κία Μπόζου.

Έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 73 ετών ο ηθοποιός Μάνος Βενιέρης. Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του Μαρία Μπονίκου.

Πέθανε ο Γιώργος Χαδίνης ο οποίος το 2005 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Στο Παρά Πέντε», αλλά και στις «7 Θανάσιμες Πεθερές».

Πέθανε ο Πάνος Ρεντούμης ο οποίος είχε παίξει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που είχαν γίνει μεγάλες επιτυχίες αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις.

«Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!» είχε αποκαλύψει με ανάρτησή της στο Facebook η καλή του φίλη, επίσης ηθοποιός και τραγουδίστρια Κική Διόγου η οποία ήταν σύζυγός του.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός, Χρήστος Αυλωνίτης, γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές, όπως η Επιστροφή, Έρωτας μετά.

Η Δάφνη Σκούρα, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο του 68χρονου γνωστού ηθοποιού Σπύρου Μισθού! Έγινε γνωστός από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή.

Πέθανε η Τζένη Μιχαηλίδου, Ελληνίδα ηθοποιός και τα μηνύματα των συναδέλφων της στα social media ράγισαν καρδιές.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών μετά από γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο, η ηθοποιός Βίκυ Ψαλτίδου.

Νεκρός βρέθηκε ο μεγάλος ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης ο οποίος είχε γίνει γνωστότερος στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του στη Eurovision.

Έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια ο σπουδαίος τραγουδιστής, Γιάννης Πουλόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved