Μπόμπα-Τανιμανίδης: Το cozy σπίτι και οι αλλαγές πριν τον ερχομό των διδύμων
Showbiz

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Το cozy σπίτι και οι αλλαγές πριν τον ερχομό των διδύμων

Μοντέρνο, cool, άνετο μα πάνω από όλα ένα σπίτι που «φωνάζει» ευτυχία και γαλήνη!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εκπληρώνουν το μεγαλύτερό τους όνειρο, θα γίνουν γονείς και η χαρά τους δεν περιγράφεται!

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.», είχε γράψει η μέλλουσα μανούλα στην πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, θέλοντας να μοιραστεί την υπέροχη αυτή είδηση με τους followers της.

Το ζευγάρι, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, πλέον έχουν ένα ακόμη παραπάνω λόγο να προσέχουν, την δίδυμη κύηση της Χριστίνας, οπότε μένουν σπίτι και απολαμβάνουν τις όμορφες στιγμές τους.

Μια γεύση για το πώς περνούν μέσα στο σπίτι μας έδωσε η Χριστίνα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Μαγειρεύουν, παίζουν επιτραπέζια, ακούν μουσική, βλέπουν ταινίες και σίγουρα κάνουν σκέψεις για τα μωράκια τους.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι αλλαγές που ενδεχομένως θα κάνουν στο σπίτι με αφορμή τον ερχομό των δίδυμων τους.

Σίγουρα το ζευγάρι έχει ήδη κάνει τη λίστα του και αναμένεται να ξεκινήσει τις πιο γλυκές αλλαγές στο χώρο του.

Για την ώρα όμως δες το υπέροχο σπιτικό τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved