Βασίλης Μπισμπίκης: Η θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μεταφέρεται στο σινεμά
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Η θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μεταφέρεται στο σινεμά

«Άνθρωποι και ποντίκια» στη μεγάλη οθόνη, με την υπογραφή του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μπορεί ο δημοφιλής ηθοποιός να γνωρίζει φέτος μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία με τον ρόλο του σατανικού Μάνου Βόσκαρη στις «Αγριες μέλισσες», ωστόσο θριαμβευτική υπήρξε και η θεατρική πορεία του μέχρι τον περασμένο Μάρτιο στον τεχνοχώρο Cartel όπου ανέβασε για δύο σεζόν την προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα της κρίσης διασκευή του περίφημου έργου του Τζον Στάινμπεκ.

Η παράσταση «Ανθρωποι και ποντίκια», με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον ίδιο, συζητήθηκε εκτενώς στα καλλιτεχνικά στέκια και προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στο κοινό, με αποτέλεσμα να καταγράψει απανωτά sold out. Επρόκειτο, μάλιστα, να επιστρέψει το φθινόπωρο στις νέες εγκαταστάσεις του τεχνοχώρου Cartel, στου Ρέντη, κάτι που δεν συνέβη φυσικά, καθώς τα θέατρα άνοιξαν νια πολύ λίγο, για να κατεβάσουν έπειτα ρολά μέχρι και σήμερα. Μέσα σε αυτη τη δύσκολη συγκυρία, λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής ταινίας που θα είναι βασισμένη στην επιτυχημένη διασκευή αλά ελληνικά του έργου του Στάινμπεκ. Σύμφωνα με την Espresso, το νέο Cartel έχει μετατραπεί ήδη σε στούντιο και τα γυρίσματα δεν θα αργήσουν να αρχίσουν με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Στόχος, το φιλμ να είναι έτοιμο την επόμενη χειμερινή σεζόν. Τη διεύθυνση φωτογραφίας θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Κασαΐτης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μπισμπίκη και στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», ενώ μεταξύ των ηθοποιών της ταινίας θα δούμε και τη Μαίρη Μηνά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved