Ελένη Χατζίδου: «Όταν ο Ετεοκλής άκουσε το νέο μου τραγούδι πάγωσε»
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: «Όταν ο Ετεοκλής άκουσε το νέο μου τραγούδι πάγωσε»

Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τα νυχτερινά κέντρα, ωστόσο φροντίζει να μην απομακρύνεται από τη δουλειά της, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω της καραντίνας.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, Ελένη Χατζίδου, κυκλοφορεί από τη Spicy το νέο της τραγούδι με τίτλο Δεν θα πας πιο πέρα, σε μουσική Τάκη Μπουγά και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

«Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Κάθε φορά κοιτάμε να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα. Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα. Ήθελα πολύ να το κάνω. Σε μια περίοδο που όλα γύρω μας είναι στάσιμα, εμείς οφείλουμε να μη μένουμε στάσιμοι και να προσπαθούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο. Το τραγούδι είναι ή δουλειά μου και οι άνθρωποι με ρωτούσαν συχνά στα social media πότε θα κυκλοφορήσω ένα νέο κομμάτι», δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά, σε έναν χώρο με vintage ατμόσφαιρα. Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς ένιωσε όταν άκουσε πρώτη φορά το τραγούδι:

«Όταν μου το έστειλε ο Τάκης Μπουγάς, με ταξίδεψε. Ο Ετεοκλής είναι πάντα ο πρώτος που του βάζω να ακούσει ένα τραγούδι. Μου είπε ότι είναι υπέροχο. Στο κομμάτι υπάρχει μια φράση που λέει "Τη στιγμή που με τραυμάτισε η σφαίρα", είναι μεταφορική καθώς μιλάει για έναν έρωτα. Ωστόσο, όταν το άκουσε αυτό πάγωσε, καθώς και ο ίδιος έχασε το πόδι του από μια σφαίρα. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα στις 17 Ιανουαρίου, ενώ στις 25 βγήκε το βιντεοκλίπ στο επίσημο κανάλι της Spicy Music.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved