Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαστε ηθοποιοί και οι κακοί ρόλοι είναι πιο γοητευτικοί»
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαστε ηθοποιοί και οι κακοί ρόλοι είναι πιο γοητευτικοί»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό υποδυόμενος τον Μάνο Βόσκαρη στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις του όταν διάβασε τον ρόλο του, αν τον δυσκόλεψε η προσέγγιση του και αν θα δούμε τον ήρωα του μέχρι το τέλος του κύκλου της σειράς.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν πήρατε στα χέρια σας το σενάριο και διαβάσατε για τον ρόλο του Βόσκαρη;

Είμαστε ηθοποιοί και οι κακοί ρόλοι είναι πιο γοητευτικοί. Οταν πρωτοδιάβασα το σενάριο, είπα ότι είναι ένα εξαιρετικά γραμμένο σενάριο. Οσον αφορά στον Βόσκαρη, είναι ένας διαστροφικός τύπος χωρίς συναισθηματική ρωγμή. Οπότε, μου προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον να τον προσεγγίσω και να τον υποδυθώ.

Σας δυσκόλεψε η προσέγγιση του;

Με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου, είπαμε όχι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε έναν γοητευτικό κακό. Δουλεύοντας υποκριτικά τον ρόλο, λοιπόν, κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος παίρνει ηδονή από τον πόνο των άλλων. Οσο πονάει τους άλλους τόσο ερεθίζεται.

Θα σας δούμε μέχρι το τέλος του κύκλου στη σειρά;

Οχι, θα υπάρξω σε κάποια ακόμη επεισόδια, αλλά σίγουρα ο Βόσκαρης δεν θα απασχολήσει μέχρι το τέλος της σειράς.

Είναι διπλή ευτυχία αυτή η τηλεοπτική στιγμή για εσάς; Επιστρέψατε ύστερα από κάποια χρόνια και πάντα προσέχετε τις δουλειές σας...

Δεν αρέσκομαι στο να βρίσκομαι κάθε χρονιά στην τηλεόραση, θέλω και ο ρόλος και η σειρά και οι συντελεστές να έχουν κάτι να μου πουν. Δεν με ενδιαφέρει το θεαθήναι, η λεζάντα ότι βρίσκομαι στην τηλεόραση. Θέλω ό,τι κι αν κάνω να με πηγαίνει ένα βήμα μπροστά. Κι αυτό συμβαίνει με αυτήν τη σειρά. Για να είμαι ειλικρινής, σημείωνε ήδη επιτυχία η δουλειά αυτή, ήξερα πού πηγαίνω, οπότε ήμουν βέβαιος για το αποτέλεσμα, είπε στο TV Τύπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved