Βασίλης Μπισμπίκης: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ελληνική μυθοπλασία»
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ελληνική μυθοπλασία»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με την ερμηνεία του στις «Άγριες μέλισσες» παραδίδει «μαθήματα» υποκριτικής και ταλέντου.

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς βλέπει τη μυθοπλασία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και για το αν ετοιμάζει σκηνοθετικά κάτι για τη μικρή οθόνη.

Πώς βλέπετε τη μυθοπλασία τη φετινή σεζόν; Έντονο το στίγμα της και σε δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση...

Θεωρώ πολύ ουσιαστικό όλο αυτό που γίνεται, δίνει δουλειά στους ανθρώπους του χώρου και φεύγουμε από τη σαβούρα των τουρκικών σίριαλ, που βλέπαμε έντονα στο παρελθόν. Πρέπει να πιστέψουμε στην ελληνική μυθοπλασία. Και οι «Αγριες Μέλισσες» έπαιξαν σπουδαίο ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια, ξεχώρισαν, σημείωσαν μεγαλύτερα νούμερα από τα ριάλιτι και σίγουρα βοηθούν σε αυτήν τη στροφή στο κομμάτι της τηλεόρασης. Αυτό που φοβάμαι, όμως, επειδή ακούω ότι ετοιμάζονται πάρα πολλά σίριαλ, είναι το ότι θα βγουν δουλειές πρόχειρες. Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, θα ήταν καλύτερο να γίνονται λιγότερα σίριαλ με περισσότερα λεφτά, παρά να βγαίνουν πρόχειρα σίριαλ, γιατί μετά θα επιστρέψουμε σε μία πρότερα κατάσταση που δεν θα μας αρέσει, θα ήθελα οι άνθρωποι της TV να μπουν στη διαδικασία να σκέφτονται πώς μία σειρά μπορεί να γίνει καλύτερη, πώς μπορούν να δώσουν καλύτερο υλικό ακόμη και από τις «Αγριες Μέλισσες». Πρέπει να εμπιστευτούν και νέους ανθρώπους, όπως έγινε και στις «Αγριες Μέλισσες».

Σκηνοθετικά θα κάνατε κάτι στην τηλεόραση;

Οχι, δεν με ενδιαφέρει ακόμη, κάποια στιγμή θα ήθελα να πειραματιστώ με μία ταινία στον κινηματογράφο. Υπάρχει περιθώριο έρευνας, μελέτης, στην τηλεόραση ο χρόνος πιέζει.

Θεατρικά, υπάρχουν σχέδια, έστω και στη φάση όπου βρισκόμαστε;

Αυτήν τη στιγμή είμαστε από τον Μάρτιο με κλειστό θέατρο, δεν έχουμε πάρει καμία βοήθεια και δεν βλέπουμε ούτε να ανοίγουμε ούτε να παίρνουμε βοήθεια. Αλλά για πολλούς δεν τρέχει και κάτι... θεωρώ ότι δεν τους ενδιαφέρει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι για το καλοκαίρι του 2021. Ηταν να κάνουμε το καλοκαίρι του 2020 τον «Φιλοκτήτη» στην Επίδαυρο. Λόγω της κατάστασης, δεν έλαβαν χώρα οι παραστάσεις και είπαν ότι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι... Αλλά θα δούμε, είπε στο TV Τύπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved