Happy Day: Η Σταματίνα αποκάλυψε on air τo παράπονo που της έκανε η κόρη της!
Showbiz

Happy Day: Η Σταματίνα αποκάλυψε on air τo παράπονo που της έκανε η κόρη της!

Happy Day: Τα παιδιά της είναι η μεγάλη της αδυναμία και συχνά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά και μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της γι' αυτά.

Οι κόρες της Νάγια και Μαίρη, αλλά και ο μικρός Γιαννάκης αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Και σήμερα (20/1) λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA, αποκάλυψε ένα χιουμοριστικό πρωινό διάλογο που είχε με μια από τις δυο κόρες της και μάλιστα μέσω βιντεοκλήσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως λόγω της πρωινής εργασίας της στο κανάλι, ετοιμάζει από νωρίς τα ρούχα που θα φορέσουν τα παιδιά της το πρωί για να πάνε στο σχολείο. Το σημερινό outfit όμως, της μιας από τις κόρες της προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα, η όμορφη μανούλα να ξεκινήσει τη μέρα με παιδικά παράπονα. Όπως αποκάλυψε και η ίδια στην εκπομπή, η κόρη της την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε τον λόγο που δεν της είχε επιλέξει ζεστά ρούχα.

«Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο με τον Θέμη με βιντεοκλήση και μου είπε “Μαμά, τα ρούχα που μου έχεις βγάλει δεν είναι πολύ ζεστά” και της λέω “μα χθες μου είπατε ότι σκάσατε”. Της είπα να βάλει ό,τι θέλει. Φιλάκια μωρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved