Χρήστος Μάστορας: Μέρες και νύχτες στην υπέροχη μεζονέτα του με θέα την… Ακρόπολη
Showbiz

Χρήστος Μάστορας: Μέρες και νύχτες στην υπέροχη μεζονέτα του με θέα την… Ακρόπολη

Ένα από τα πιο όμορφα και μοντέρνα εργένικα σπίτια διαθέτει ο Χρήστος Μάστορας και μάλιστα μεζονέτα και με θέα την... Ακρόπολη. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως όλοι μας, περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον προσωπικό του χώρο, λόγω lockdown.

Με τις απαγορεύσεις στον χώρο της εστίασης, σύμφωνα με τις οποίες χώροι διασκέδασης και μουσικές σκηνές παραμένουν κλειστές, ο Χρήστος Μάστορας, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες, έχει πολλούς μήνες να εργαστεί.

Όμως, αξιοποιεί όσο πιο δημιουργικά μπορεί τον ελεύθερο χρόνο του, απολαμβάνοντας συγχρόνως και τη θαλπωρή του σπιτιού του.

Μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανεβάζει τελευταία, ο Χρήστος Μάστορας μας έπεισε πως διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και cosy σπίτια, το οποίο μάλιστα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με τον έναν όροφο να συνδέεται πολύ αρμονικά με τον δεύτερο.

Ένα από τα ατού του σπιτιού είναι το γεγονός ότι κάθε χώρος του είναι λειτουργικός ενώ ο τραγουδιστής έχει διακοσμήσει κάθε σημείο του με το προσωπικό του γούστο.

Φυσικά, η μοναδική του θέα προς την Ακρόπολη είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου χώρου και μάλιστα επειδή είναι γεμάτο τζαμαρίες το σαλόνι, η υπέροχη θέα είναι ορατή σε κάθε σημείο του.

Αγαπημένος συγκάτοικος του Χρήστου Μάστορα, ο γάτος του με το οποίο παίζει συχνά, τον προσέχει και τον φροντίζει με πολλή αγάπη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω όπου θα απολαύσετε συγχρόνως και τις υπέροχες ερμηνείες του τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved