Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος»

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στα θέατρα και όχι μόνο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη αλλά και σε αυτές για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η Βάσια Παναγοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Πρώτη μου εμφάνιση στο θέατρο ήταν δίπλα σε πολύ άξιους ηθοποιούς. Ένας εξ αυτών ήταν ο Γιώργος Κιμούλης. Είναι ένας άνθρωπος πολύ απαιτητικός, δεν είναι ο πιο εύκολος.».

Και συνέχισε, μιλώντας για την συνεργασία τους: «Η συνεργασία μας όμως κύλησε πολύ καλά και ως η πρώτη μου εμφάνιση στο θέατρο, που ήμουν και ψαρωμένη, πήγαν μια χαρά όλα.».

Όσον αφορά τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο πρόσωπο άλλου γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, δήλωσε: «Τον γνωρίζω, δεν έχω δουλέψει μαζί του, έχω σχέσεις συναδελφικές και δεν έχω να πω κάτι. Το αντίθετο θα έλεγα, δεν μου πέρασε ποτέ καν από το μυαλό. Το ότι συμβαίνει σε μένα δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί στον απέναντι. Είναι καλό που λύνονται στόματα, έχει φτάσει η ώρα να αποσυμπιεστεί η κατάσταση».

Τέλος, για το περιστατικό που είχε γίνει ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, όπου η υπόθεση τους έφτασε στα δικαστήρια, η Βάσια Παναγοπούλου, είπε χαρακτηριστικά: «Έκανα ότι μπορούσα για να λύσουν τις διαφορές τους. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση, άκουσα ότι δεν πήρα τη μεριά της Σοφίας αλλά υποστήριξα τον Μάνο. Είναι ψευδές. Εγώ όσο μπορώ να επιτρέπω τέτοιου είδους συμπεριφορές, αυτό που με στενοχωρεί είναι να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο και από εκεί που ήμασταν ανεκτικοί, να λέμε τώρα με κοίταξες στραβά θα έχουμε προβλήματα».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved