Νατάσα Μποφίλιου: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί – Η βόλτα με τη μαμά και τις αδερφές της
Showbiz

Νατάσα Μποφίλιου: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί – Η βόλτα με τη μαμά και τις αδερφές της

Στυλάτη η Νατάσα Μποφίλιου ακόμα και στη βόλτα με την οικογένειά της!

Και μπορεί να ποστάρει σπάνια φωτογραφίες στο instagram από την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή, όμως αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστε αφού έστειλε πρώτα το μήνυμά της με κωδικό 6 στο 13033, βγήκε βόλτα με την οικογένειά της - τη μαμά της και τις αδερφές της - και έβγαλε μία εκπληκτική φωτογραφία!

H Νατάσα Μποφίλιου έχει αναφέρει σχετικά με την οικογένειά της σε παλιότερη συνέντευξή της: «Είμαστε πέντε αδέρφια . Ο μπαμπάς μου και ο θείος μου παντρεύτηκαν δύο αδερφές, τη μαμά μου και τη θεία μου. Αυτό σημαίνει ότι μεγαλώσαμε όλοι στο ίδιο σπίτι, κοινό ταμείο, κοινή επιχείρηση. Πάντα υπήρχε μια δομή διαφορετική μεσ’ στην οικογένεια. Οι γονείς μου είναι σαν αδέρφια, παρότι έχουν χωρίσει. Η μητέρα μου έκανε με άλλο μπαμπά το πέμπτο μας αδερφάκι, αλλά ο δικός μου μπαμπάς το μεγαλώνει σαν να’ναι δικό του. Η μητριά μου, πάλι, είναι στενή φίλη με τη μητέρα μου – γίνεται χαμός, άσ’το (γέλια). Ποια Σουηδία; Μετασουηδικό μοντέλο!»!

Όσο για το στυλ της; Απλά μοναδικό! Η Νατάσα Μποφίλιου λατρεύει να σετάρει τα ρούχα της και όπως θα δεις ακόμα και στην βόλτα της στη θάλασσα με τους συγγενείς της έχει βάλει ένα υπέροχο παλτό και ακριβώς την ίδια κορδέλα στα μαλλιά της!

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία με τις αδερφές και τη μαμά της και θα πάθετε πλάκα όχι μόνο με το στυλ της τραγουδίστριας αλλά και πόσο μοιάζουν όλες μεταξύ τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved