Αθηνά Οικονομάκου: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το φύλο του μωρού που περιμένει
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το φύλο του μωρού που περιμένει

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Αθηνά Οικονομάκου.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς Έλα στη θέση μου, πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Ανέφερε τον λόγο που δεν το ανακοίνωσε νωρίτερα ενώ αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα.

«Εύχομαι αυτή τη φορά να είναι με έναν πόνο γιατί στην πρώτη γέννα είχα πονέσει πολύ, ο τοκετός είχε κρατήσει 8 ώρες. Τα ξεχνάς όμως όλα και τώρα δεν με προβληματίζει αυτό. Είναι έξι μηνών. Δεν το κράτησα εγώ, κρατήθηκε. Οι άνθρωποι στο χώρο μου κινούμαι και οι δημοσιογράφοι το σεβάστηκαν πολύ και τους ευχαριστώ. Και οι δυο εγκυμοσύνες μου εντάχθηκαν στο σενάριο της σειράς», είπε και συνέχισε:

«Επιλέξαμε να κάνουμε δεύτερο παιδάκι». Όσο για το πώς βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της;

«Τρώω πολύ αλλά στην εγκυμοσύνη δεν χορταίνω με τίποτα αλλά με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μέχρι τώρα έχω βάλει 8 κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά αλλά αν μου αναφέρεις ένα φαγητό και μόλις πάω σπίτι και δεν το φάω θα γίνει χαμός».

Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της.

«Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο αλλά το ξέρουμε, κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου, δεν έχω υπομονή. Θα ήθελα κοριτσάκι, για να δούμε αν η επιθυμία μου θα βγει αληθινή», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved