Συγκινεί η Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω»
Showbiz

Συγκινεί η Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω»

Η Μαριάντα Πιερίδη κατάφερε να συγκινήσει τους followers της με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια με ένα μακροσκελές κείμενο αναφέρθηκε στα δικά της βιώματα με παρενοχλήσεις, χωρίς όμως να δίνει διευκρινήσεις.


«Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω. Ξεκινώντας από το 1995 μέχρι πρόσφατα.
Πάντα κάτι με συγκρατούσε κ με βοηθούσε όλα αυτά τα χρόνια, να λύνω θέματα «τέτοιου είδους» όσο γίνεται πιο άμεσα, χωρίς θόρυβο αλλά με μεγάλο ψυχικό κ οικονομικό κόστος. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να έχω ψυχική ηρεμία. Και πάντα προσπαθούσα να έχω μια μικρή «καβάτζα» για τον-την επόμενο-νη που θα αναγκαστώ να πω «όχι» ή «ως εδώ». Και πάντα όταν τελείωναν τα αποθέματα ξεκινούσα πάλι και πάλι από την αρχή. Χωρίς θόρυβο, χωρίς πανικό. Έκανα και λάθη. Ναι. Ξεφεύγεις από την Σκύλλα κ σε αρπάζει η Χάρυβδη. Είναι θέμα επιλογής και ευτυχώς όχι πάντα.
Δρόμος γεμάτος εμπόδια κ βαθιές λακούβες αυτή η δουλειά, όπως και η ίδια η ζωή.
Και αν θες να περπατάς μπροστά στα φώτα με το κεφάλι ψηλά, χωρίς ταμπέλες στο κούτελο και να κοιμάσαι καλά τα βράδια, αυτή είναι η διαδρομή αν με ρωτάς.
Φοράς το μεγαλύτερο σου χαμόγελο και προχωράς χωρίς να αφήνεις τα «μήπως» σου να γίνουν «δεν έπρεπε», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved