Ορφέας Παπαδόπουλος: Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα
Showbiz

Ορφέας Παπαδόπουλος: Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα

Ορφέας Παπαδόπουλος: Το νέο του ξεκίνημα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υποκριτική

Την περασμένη χρονιά τον είδαμε να δοκιμάζει επιτυχώς τις ικανότητές του και στο τραγούδι, μέσω του «J2US» στο Open, ενώ κατά καιρούς ο ίδιος ασχολείται και με τη ζωγραφική, την οποία λατρεύει, δημοσιεύοντας τις δημιουργίες του στα social media. Πριν από λίγους μήνες η αγάπη του Ορφέα για τις τέχνες, συνδυαστικά με τις σπουδές του στη γραφιστική και την επικοινωνία, τον ώθησαν να ιδρύσει τη δική του διαφημιστική εταιρία, η οποία αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση στον εν λόγω τομέα. Όσο για το πρώτο project του, κάνει focus στον γάμο και στη βάφτιση μέσω της πρώτης 3D διαδικτυακής έκθεσης στη χώρα.

Πώς βιώνεις μέχρι στιγμής την πανδημία και τα απανωτά lockdowns;

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, όπως και για όλο τον κόσμο. Δεν θεωρώ πλέον δεδομένα κάποια πράγματα που ήταν αυτονόητα, όπως να βγω μια βόλτα έξω ή, το πιο σημαντικό, να αναπνέω ελεύθερα, χωρίς μάσκα. Αυτό που με στενοχωρεί είναι η άμεση επίδραση που έχει όλο αυτό στην υγεία του κόσμου, ενώ με ανησυχεί πόσο έχει πληγεί η οικονομία και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στο μέλλον.

Θα κάνεις το εμβόλιο μόλις έρθει η σειρά σου ή θα το αφήσεις γι’ αργότερα, φοβούμενος πιθανές παρενέργειες;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος αυτή τη στιγμή που δεν σκέφτεται πως το εμβόλιο είναι κάτι άγνωστο, που δεν έχει εφαρμοστεί, ώστε να νιώσει ασφαλής για να το κάνει. Δεν ξέρω πώς θα προχωρήσω. Δεν δηλώνω αρνητής, αλλά ούτε μπορώ να σου πω ότι θα πάω με κλειστά μάτια να κάνω μια κίνηση που δεν γνωρίζω τα αποτελέσματά της. Οφείλω να είμαι υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που αγαπώ.

Ποια είναι η άποψή σου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η κυβέρνηση τους καλλιτέχνες στην κρίση του Covid-19;

Ήταν και είναι πρωτόγνωρη και για την κυβέρνηση όλη αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να τη διαχειριστεί. Ως καλλιτέχνης, έχω υποστεί κι εγώ αυτό το «χτύπημα» που έχει προκαλέσει η πανδημία. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να είχαν χειριστεί τα πράγματα πολύ καλύτερα, με περισσότερη υπευθυνότητα και κινήσεις πιο… στιβαρές, προκειμένου να δώσουν ανάσα σε όλους μας.

Σε ποια φάση σε πετυχαίνουμε αυτή τη στιγμή;

Σε αντίθεση με όλα όσα συμβαίνουν, βρίσκομαι σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής μου. Συνδυάζω την καλλιτεχνική πλευρά μου με την επιχειρηματική.

Οι σπουδές μου πάνω στη γραφιστική και την επικοινωνία, σε συνδυασμό με τα γρήγορα αντανακλαστικά του χώρου των τεχνών και, γενικότερα, του θεάματος, με ένωσαν με μια ομάδα συνεργατών, δημιουργώντας την Point of View Productions, μια νέα διαφημιστική εταιρία, με στόχο να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μια εναλλακτική ματιά στον χώρο της σύγχρονης οπτικής επικοινωνίας.

Τι ακριβώς κάνετε;

Δραστηριοποιούμενοι στον τομέα της διαφήμισης και της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων, πέρα από τα ποικίλα projects που αναλαμβάνουμε, ειδικευόμαστε στο virtual 3D design, οργανώνοντας καμπάνιες μέσα από μια σύγχρονη και καινοτόμα ματιά. Ο πυρήνας της εταιρίας μας αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του virtual design σε Ελλάδα και εξωτερικό, από τον χώρο της σκηνοθεσίας, του marketing, αλλά και της μόδας.

Τι ετοιμάζετε τώρα;

Δημιουργήσαμε την πρώτη διαδικτυακή τρισδιάστατη έκθεση, αφιερωμένη στον τομέα «γάμος – βάπτιση», την «E-bridal 2021 Virtual Wedding Exhibition». Θα εγκαινιαστεί στις 14 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοιχτή και προσβάσιμη για το κοινό, η είσοδος του οποίου θα είναι δωρεάν, τρεις ολόκληρους μήνες, έως τις 14 Ιουνίου.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved