Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι έπαιξε χθες με τον γιο της
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι έπαιξε χθες με τον γιο της

Ποια είναι τα αγαπημένα παιχνίδια του Γιαννάκη.

Στα τρία της παιδιά είναι αφιερωμένα τα απογεύματα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Όταν επιστρέφει σπίτι μετά την εκπομπή “ Happy Day” η όμορφη παρουσιάστρια ασχολείται με τις δύο κόρες και τον γιο της, που την περιμένουν πώς και πώς.

Από τα τρία της παιδιά, ο Γιάννης, που θα γίνει τριών ετών τον προσεχή Απρίλιο, είναι αυτός που τρέχει αμέσως στη μαμά του διεκδικώντας όλη την προσοχή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μοιραστεί στο παρελθόν αρκετές στιγμές με τον μοναχογιό της να παίζουν μαζί, να είναι στην κουζίνα παρέα με τις αδελφές του ή να έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της.

Μάλιστα μέσα από την εκπομπή μιλάει πολύ συχνά για τα παιδιά της και τι κάνουν στο σπίτι. Τις προάλλες, είχε αποκαλύψει ότι ο γιος της ζηλεύει λίγο τις αδελφές του, αλλά έχει αρχίσει να εκφράζει κι εκείνος τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του. «Ο Γιάννης βλέπει τα κορίτσια που παίζουν πιάνο και ζηλεύει και μου λέει “να σου παίξω και εγώ κάτι”. Του απαντάω παίξε μου το “σ’ αγαπώ μαμά” και αρχίζει “σ’ αγαπώ μαμά, σ’ αγαπώ μαμά, σ’ αγαπώ μαμά”».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved