Σοφία Μαριόλα: Ο Τζώρτζογλου κάνει πρεμιέρα στη Φάρμα κι εκείνη ήδη τον αποζητά!
Showbiz

Σοφία Μαριόλα: Ο Τζώρτζογλου κάνει πρεμιέρα στη Φάρμα κι εκείνη ήδη τον αποζητά!

Η Φάρμα: Πρεμιέρα κάνει απόψε Παρασκευή (12-03) το νέο ριάλιτι του Ant1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους.

Ανάμεσά τους και ο Στράτος Τζώρτζογλου. Η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα, περιμένει πώς και πώς την αποψινή πρεμιέρα για να τον δει αφού ήδη της λείπει.

«Καλή επιτυχία σήμερα ψυχή μου!
Πρεμιέρα στις 21.00 @farma.greece
Επιτέλους θα σε δω!!! 😄
Ευχαριστώ φίλους και μη, γνωστούς για τα τόσα θετικά μηνύματα στήριξης, αγάπης που νοιάζεστε για μένα τι κάνω, πως νιώθω.. είμαι σίγουρη ότι και ο Στράτος νιώθει όλη την θετική ενέργεια. Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα! Ευχαριστούμε για όλη δύναμη 💪🙏❤❤», έγραψε και ανέβασε ένα βίντεο με τον ηθοποιό που εξομολογείται ότι θα του λείψει πολύ η Σοφία.

https://www.instagram.com/p/CMUOJD9gggt

Όσο για τι θα δούμε απόψε;

«Το πρώτο επεισόδιο είναι η γνωριμία των παικτών με τη Φάρμα και μεταξύ τους. Είναι όπως πηγαίναμε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Τις πρώτες μέρες δυσκολεύτηκαν πολύ οι παίκτες με τις ποσότητες των φαγητών, αλλά δεν θα τους δείτε να ψάχνουν να φάνε στα σκουπίδια. Οι πρώτες μέρες είναι πιο.. γιούχου. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών και αυτό αρχίζει και βαραίνει. Μετά τη δεύτερη εβδομάδα δυσκολεύονται περισσότερο οι παίκτες», είπε ο Σάκης στο Πρωινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved