Ο Γιάννης Απέργης στο gossip-tv: Το «Παρουσιάστε», οι καταγγελίες, ο γάμος και ο ερχομός του μωρού!
Showbiz

Ο Γιάννης Απέργης στο gossip-tv: Το «Παρουσιάστε», οι καταγγελίες, ο γάμος και ο ερχομός του μωρού!

Ο Γιάννης Απέργης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Ο τηλεοπτικός "Έλτον" μίλησε για την συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 "Παρουσιάστε", και αναφέρθηκε στις καταγγελίες των ηθοποιών - συνάδελφων στον χώρο της υποκριτικής.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τις δικές του δυσάρεστες εμπειρίες κακής συμπεριφοράς που έζησε στο παρελθόν στον εργασιακό του χώρο, πριν γίνει ηθοποιός και μίλησε για τον γάμο του με την σύντροφό του αλλά και για τον ερχομό του παιδιού του, που ανυπομονεί να το σφίξει στην αγκαλιά του.

Ο Γιάννης Απέργης ήρθε μετανάστης στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του σε μικρή ηλικία, ζώντας πολλά χρόνια στην χώρα μας, αισθάνεται πλέον Έλληνας; «Νιώθω Έλληνας μέσα μου. Πολλές φορές παιδιά από όλες χώρες θα φοβηθούν να το πουν γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι θα αντιδράσουν σε αυτό. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα, μορφώθηκα, ζω, είναι η χώρα μου. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου, για τον παππού μου, τους γονείς μου και κάποιος που το απαρνείται αυτό είναι σαν να απαρνιέται την οικογένειά του».

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τα βιντεάκια του στο Instagram, παριστάνοντας έναν Βαλκάνιο στην Ελλάδα. Υπάρχουν κάθε λογής σχόλια που του γράφουν κάτω από τα βίντεο. Πως αντιδράσει στα hate σχόλια; «Υπάρχουν τα hates σχόλια κάτι που θα ήθελα όλες οι κοινότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην γράφουν καλά ή κακά σχόλια. Στα δικά μου social media σβήνω όλα τα σχόλια. Στην αρχή έσβηνα τα κακά σχόλια, αλλά δεν γίνεται κάποιος να γράφει σχόλια τύπου για το παιδί μου και την γυναίκα μου. Βλέπεις το βίντεο και σου αρέσει καλώς, δεν σου αρέσει, πήγαινε δες άλλο».

Η πρόταση για το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» ήρθε μετά από την ολοκλήρωση μιας ταινίας: «Είχα κάνει μια συνεργασία με μια ταινία με βοηθό σκηνοθέτη τον Νίκο Κυριαζόπουλο και μου είχε πει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα με στείλει σε κάποια δουλειά. Ο κολλητός του λοιπόν γνώριζε για τον ρόλο που έψαχνε ο Γιάννης Μπέζος, και μου είπε "θα είναι εκεί ο τάδε πήγαινε για audition" και την τελευταία μέρα πήγε ο σεναριογράφος και μου έφερε τα συμβόλαια. Ήθελαν έναν άνθρωπο να μιλάει καλά τα ελληνοαλβανικά αλλά δεν έβρισκαν κάποιον εύκολα, είχαν απηυδήσει».

Όσο για το άγχος του αν ακολουθήσει σου ο ρόλος του Έλτον στην καριέρα του για πολύ καιρό, εξομολογήθηκε: «Θα σου πω μόνο την συμβουλή που μου έδωσε ο Γιάννης Μπέζος στις αρχές της συνεργασίας μας: "Απαιτώ αυτόν τον ρόλο μόλις ολοκληρωθεί να μην τον ξανά ακουμπήσεις ποτέ". Ο Έλτον κάποια στιγμή θα τελειώσει, πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πολλούς ρόλους αλλά αυτό θα το δείξει ο καιρός».

Επιπλέον, ο Γιάννης Απέργης μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και μας αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους συνεργάτες του στο πρώτο meeting της σειράς.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε την άποψή του για τον τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας από συναδέλφους του ηθοποιούς: «Ήταν τόσο δυνατές οι φήμες που αυτά τα ξέραμε όταν σπουδάζαμε στις σχολές θεάτρου. Αργότερα οι φήμες αυτές, βγαίνοντας στην αγορά εργασίας επιβεβαιώθηκαν. Χαίρομαι που θα καθαρίσει ο χώρος. Θα είμαστε πιο φοβισμένοι αλλά παράλληλα θα μας κάνει καλό. Από την άλλη λυπάμαι πάρα πολύ γιατί λόγω της προβολής μας έχει γίνει ένα βούκινο ότι μόνο στο θέατρο γίνονται όλα αυτά, γίνονται παντού όμως. Οι γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν αποδείχτηκαν πιο άντρες και ειδικότερα από τους άντρες που είχαν δίπλα τους και ήταν παρόντες στα περιστατικά και δεν μίλησαν ποτέ».

Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις προηγούμενες δουλειές και παραθέτει την δική του προσωπική ιστορία με έναν δύσκολο εργοδότη, αλλά μας αποκάλυψε πως έβαλε έναν εργοδότη «στην θέση» του, ο οποίος ξεφτίλιζε το προσωπικό του μπροστά στα μάτια του, μια μέρα που πήγε να δειπνήσει.

Ο Γιάννης Απέργης είχε κλείσει ημερομηνία για θρησκευτικό γάμο, αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τον ανέβαλαν και θα τον πραγματοποιήσουν με την γυναίκα του, αργότερα, μαζί με την βάφτιση του παιδιού τους. Παρ’ όλα αυτά υπέγραψαν ένα σύμφωνο συμβίωσης που τους εξυπηρέτησε σε διάφορα νομικά ζητήματα. Είναι πολύ ανυπόμονος να σφίξει στην αγκαλιά του το πρώτο καρπό του έρωτά τους με την γυναίκα του και μας περιέγραψε πως φαντάζεται τον ρόλο του ως πατέρας.

Στην ερώτηση αν θα συνεχίσει το «Παρουσιάστε» και την επόμενη σεζόν μας αποκάλυψε: «Δείχνει ότι θα πάει και την επόμενη σεζόν. Ο κόσμος το αγάπησε. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Δείχνουμε να αντέχουμε και η αγάπη του θα συντελέσει στην τελική απόφαση των υπευθύνων. Εύχομαι να συνεχιστεί Δεν με ενδιαφέρει πια η προβολή μου, ότι πήρα πήρα, αλλά δουλεύουν πολλοί άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που έχουν οικογένειες και καλό θα είναι να συνεχίσουν και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Τέλος, μας έδωσε ένα δυνατό spoiler για την συνέχεια του σίριαλ και μας αποκάλυψε ότι κάτι καλό θα γίνει με την Γλυκερία (Βαλέρια Κουρούπη).

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved