Αποκλειστικό: Ριφιφί Ψυχικό: Η κατάθεση της Καμπουρέλη και η νέα εξέλιξη στην υπόθεση
Showbiz

Αποκλειστικό: Ριφιφί Ψυχικό: Η κατάθεση της Καμπουρέλη και η νέα εξέλιξη στην υπόθεση

Ριφιφί Ψυχικό: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος Βασίλης Γκουρούσης, που κατηγορείται για το ριφιφί σε 4 θυρίδες σε τράπεζα του Ψυχικού.

Ο 58χρονος άνδρας κατά την απολογία του αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ φέρεται να εστίασε στην αποδόμηση του βασικού επιβαρυντικού στοιχείου σε βάρος του, που δεν είναι άλλο από το δείγμα γενετικού υλικού που βρέθηκε στο εσωτερικό μιας εκ των παραβιασμένων θυρίδων.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι το δείγμα dna που βρέθηκε δεν είναι καθαρό, αλλά μικτό, δηλαδή ότι εκτός από τα δικά του στοιχεία, εντοπίστηκε δείγμα ακόμη δύο προσώπων. Πρόκειται για το γενετικό υλικό της ιδιοκτήτριας της ιδιοκτήτριας της θυρίδας και ενός ακόμη αγνώστου ατόμου. Ταυτόχρονα, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι εντός του θησαυροφυλακίου δεν υπάρχει κύκλωμα παρακολούθησης, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα, τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ένα ακόμη επιχείρημα που φέρεται να χρησιμοποίησε είναι πως το γενετικό υλικό βρέθηκε σε κινητό αντικείμενο, εξηγώντας μάλιστα και τρόπους μέσω των οποίων θα μπορούσε να βρεθεί εκεί δικό του δείγμα.

«Πιθανολογώ ότι η ιδιοκτήτριά της κασετίνας την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι, το οποίο χρησιμοποιούμε όλοι οι κάτοχοι θυρίδων», φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Απαντώντας στον ισχυρισμό των αστυνομικών, ότι στο βιντεοληπτικό υλικό εμφανίζεται να επιχειρεί να καλύψει τα χαρακτηριστικά του, ο κατηγορούμενος φέρεται να απάντησε:

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια όσα και τη μάσκα, τα χρησιμοποίησα για προστασία από τον κορονοϊό».

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως οι δικηγόροι του ανέθεσαν σε πραγματογνώμονα-γενετιστή τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης. Όπως υποστηρίχθηκε και ενώπιον της ανάκρισης, εντός του χώρου των θυρίδων δεν υπάρχει σύστημα βιντεοσκόπησης ή παρακολούθησης, επομένως δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει από ποιον παραβιάστηκαν.

Στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε και η σύζυγος του Τέτα Καμπουρέλη προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr αναφέρουν πως η Τέτα Καμπουρέλη πήγε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, το μεσημέρι της Παρασκευής (26/3), χωρίς να έχει κληθεί προηγουμένως να το κάνει.

Νέα εξέλιξη

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, την Παρασκευή (26/3) άνδρες της αστυνομίας έκαναν έρευνα και σε μία τεράστια αποθήκη στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η οποία ανήκε στον φερόμενο ως κατηγορούμενο, προκειμένου να βρεθούν κάποια από τα κλοπιμαία αντικείμενα των θυρίδων, ωστόσο, δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Να θυμίσουμε πως η Τέτα Καμπουρέλη, από την αρχή είναι στο πλευρό του συζύγου της ενώ σε δηλώσεις της στο gossip-tv.gr είχε αναφέρει:

«Δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Ήταν παγίδα, στημένο. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν έχω πάρει τη δικογραφία στα χέρια μου. Να μας αφήσουν ήσυχους, έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά και τρία εγγόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved