O Πέτρος Λαγούτης στο gossip-tv: «Η καραντίνα μας έχει στερήσει το δικαίωμα της ελευθερίας»
Showbiz

O Πέτρος Λαγούτης στο gossip-tv: «Η καραντίνα μας έχει στερήσει το δικαίωμα της ελευθερίας»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv για τις καταγγελίες, την συμμετοχή του στο σίριαλ "Ήλιος" αλλά και για το πώς περνάει την καραντίνα του. 

Τον Πέτρο Λαγούτη τον συναντήσαμε στα γυρίσματα του video clip του νέου τραγουδιού του Μάνου Τάκου με τίτλο "Μίλα", ένα τραγούδι που έχει γραφτεί από τον ίδιο για όλα τα είδη μορφής βίας και την εξάλειψή τους.

Ο Πέτρος Λαγούτης συμμετέχει στο video clip, υποδυόμενος τον πατέρα μιας οικογένειας, όπου κακομεταχειρίζεται την γυναίκα του και το παιδί του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής και μας αποκάλυψε αν πιστεύει ότι υπάρχει μια ύφεση των καταγγελιών.

Αν το ελληνικό #metoo είναι ένα κίνημα που θα ξεχαστεί ή αν τώρα ξεκίνησε η "αρχή του καλού", απάντησε: "Δεν μπορώ να το ξέρω. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε το κάναμε, δηλαδή να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να πάρει θέση. Τώρα το ποιος θα μιλήσει, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω".

Για την συνεργασία και την συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ "Ήλιος", είπε: "Όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα για τον "Ήλιο" μετά το "Έτερος εγώ", αναρωτήθηκα: "Πάλι καθημερινό;". Όταν διάβασα τον ρόλο του Νικήτα μου άρεσε πάρα πολύ, όλο αυτό το ιδιαίτερο πράγμα, ένας κατάδικος που μετά γίνεται δραπέτης, που όμως είναι παράνομος αλλά δεν είναι εγκληματίας, το βρίσκω πολύ γοητευτικό και μου άρεσαν πάντα πάρα πολύ αυτοί οι ρόλοι".

Τέλος, ο Πέτρος Λαγούτης μιλώντας για την καραντίνα, εξομολογήθηκε πως ο εγκλεισμός στερεί το δικαίωμα της ελευθερίας σε κάθε άνθρωπο.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved