Μπέσσυ Αργυράκη: Το πάρτι γενεθλίων με λιγοστούς φίλους και η ηλικία της
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Το πάρτι γενεθλίων με λιγοστούς φίλους και η ηλικία της

Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η αγαπημένη Μπέσσυ Αργυράκη και τα γιόρτασε με λιγοστούς αλλά πολύ αγαπημένους φίλους.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μοιράστηκε στιγμιότυπα μαζί μας από το πάρτι με ελάχιστα άτομα, μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσω Facebook και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων «έπεσαν βροχή». Λογικό, μιας και ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και με πολλούς fans.

Και μπορεί στην τούρτα να είχε τον αριθμό 4 με ένα ερωτηματικό μπροστά όμως σύμφωνα με το wikipedia είναι γεννημένη στις 4 Απριλίου 1957, άρα είναι 64 ετών! Να της ευχηθούμε κι εμείς χρόνια πολλά!

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:


«Με τον γιο μου τσακωνόμαστε συνέχεια, έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους. Με την Εβελίνα, εκτός από γυναίκες που έχουμε πολλά κοινά, είμαστε και καλλιτέχνιδες και έχουμε πολλά να πούμε και τα πάμε πιο καλά, ενώ με το γιο μου έχουμε διαφορές. Οι σπουδαίοι άνθρωποι κάνουν τις οικογένειες. Η πρώτη μου προτεραιότητα ήταν η οικογένεια. Όταν έχεις σπουδαίο άνθρωπο για άντρα και-σωστό οικογενειάρχη με αρχές κάνεις ωραία οικογένεια. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα όσα έχω κάνει στην ζωή μου και για όλα όσα έχω γίνει», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Μπέσσυ Αργυράκη σε συνεντεύξεις της, μιλώντας για την οικογένειά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved