Κέλλυ Κελεκίδου: Τα παιδιά της μεγάλωσαν, εσύ τα είδες τελευταία;
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Τα παιδιά της μεγάλωσαν, εσύ τα είδες τελευταία;

Έχεις δει τελευταία τα παιδιά της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη; Έχουν μεγαλώσει και είναι πανέμορφα! 

Η τραγουδίστρια με αφορμή τα γενέθλιά της έκανε ένα οικογενειακό πάρτι στον κήπο του σπιτιού της για να τα γιορτάσει!

Η τραγουδίστρια λόγω της πανδημίας δεν μπορούσε να καλέσει όλους της φίλους της όμως πέρασε αυτή τη μέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Έσβησε την υπέροχη τούρτα έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη και τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Ραφαήλ και την 6χρονη Ελπινίκη.

Η Κέλλυ Κελλεκίδιου δημοσίευσε στιγμιότυπα σε instastories από την εντυπωσιακή ροζ τούρτα της τραγουδίστριας, η οποία ήταν διακοσμημένη με λουλούδια και είχε μία φωτογραφία της αγαπημένης οικογένειάς της. Μάλιστα, πόζαρε με τον Νίκο και τα δυο παιδιά της και τα είδαμε πόσο έχουν μεγαλώσει!

Ο μεν γιος του ζευγαριού μοιάζει στον Νίκο και η μικρή μοιάζει περισσότερο στη μαμά της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου έζησαν για ένα διάστημα στην Αυστραλία, που δεν ήταν και τόσο εύκολα τα πράγματα, αλλά εδώ και καιρό ζουν πια στην Ελλάδα με τα παιδιά τους. Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Κουρκούλης είχε τονίσει: «Όταν πήγαμε στην Αυστραλία με την Κέλλυ υπήρξε τριβή μεταξύ μας. Ήμασταν όλοι μέρα μαζί… Το 2018 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Με τη νέα χρονιά κάτσαμε με την Κέλλυ και γράψαμε σε ένα χαρτί τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής μας. Εκτιμήσαμε όσα έχουμε».

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ζει ευτυχισμένα με τα δυο παιδιά του, που έχουν μεγαλώσει και είναι κουκλάκια!

Δες τα και εσύ στη παρακάτω gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved