Πάσχα 2021: Οι Έλληνες Celebrities στέλνουν τις ευχές τους αποκλειστικά στο gossip-tv!
Showbiz

Πάσχα 2021: Οι Έλληνες Celebrities στέλνουν τις ευχές τους αποκλειστικά στο gossip-tv!

Πάσχα 2021: Μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz στέλνουν τις δικές τους ευχές για το βράδυ της Ανάστασης, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του gossip-tv!

Μπορεί κι αυτό το Πάσχα να είναι διαφορετικό εξαιτίας της καραντίνας για την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας, αλλά σύντομα επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

Όπως όλοι μας, έτσι και οι Έλληνες Celebrities θα περάσουν την ημέρα της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, σπίτι τους μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Κρητικός, ο Γιάννης Απέργης στέλνουν τις δικές τους ευχές για το Πάσχα σε όλους τους αναγνώστες του gossip-tv!

Διαβάστε παρακάτω τις ευχές τους!

Κέλλυ Κελεκίδου:

Εύχομαι σ όλο τον κόσμο μα έχει υγεία αγάπη και χαρά και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό όλοι με όπλο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη!

Στέλιος Κρητικός:

Εύχομαι αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει ανάσταση στην υγεία μας, ψυχική και σωματική, και ανάσταση στην ελευθερία της ψυχής μας!

Γιάννης Απέργης:

Εύχομαι στους αναγνώστες του gossip-tv και σε όλον τον κόσμο Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! Τους εύχομαι ανάσταση σε ότι τους βασανίζει! Και φως στις ζωές τους! Να απολαύσετε το Πάσχα! Και δείτε την οικογένεια σας περισσότερο! Κι αν κάποιος δεν μπορεί να μετακινηθεί και είναι μόνος/η σε μεγαλουπόλεις, λίγο υπομονή γιατί έρχεται η «ελευθερία» και θα μπορείτε να πάτε στους αγαπημένους σας! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα αδέρφια! Φως και Αγάπη!

Σπύρος Μπιμπίλας:

Εύχομαι αυτό το Πάσχα να είναι το τελευταίο με τα αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό και όλοι οι πολίτες της γης να καταλάβουν ότι Ανάσταση για την γη θα έρθει όταν όλοι οι άνθρωποι νιώσουμε αδέλφια, εξάλλου ο κορονοϊός αυτό μας δίνει να καταλάβουμε.

Να σας ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας να έχετε ένα όμορφο Πάσχα, γεμάτο υγεία και πολλή αγάπη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved