Νίκος Βέρτης: Παραμένει ακόμα σε καταφύγιο - Oι τελευταίες εξελίξεις αποκλειστικά στο gossip-tv
Showbiz

Νίκος Βέρτης: Παραμένει ακόμα σε καταφύγιο - Oι τελευταίες εξελίξεις αποκλειστικά στο gossip-tv

Ώρες αγωνίας ζει ο Νίκος Βέρτης και η ομάδα του, από χθες το απόγευμα μετά την άφιξή τους στο Τελ Αβίβ. Το gossip-tv επικοινώνησε αποκλειστικά με στενό συνεργάτη και μάθαμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του στο Τελ Αβίβ, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για προγραμματισμένες συναυλίες.

Είναι το τρίτο 24ωρο όπου γίνεται μάχη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων με τις ρουκέτες να φεύγουν από την μια περιοχή στην άλλη. Να σημειώσουμε πως από χθες το απόγευμα εκτοξεύθηκαν περίπου 120 ρουκέτες στις περιοχές του Ισραήλ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε εκεί, καθώς είχε προγραμματίσει δυο συναυλίες, για σήμερα (12/5) και αύριο (13/5).

Εμείς μιλήσαμε με στενό συνεργάτη του Νίκου Βέρτη και μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για την περιπέτεια που βίωσε ο τραγουδιστής και η ομάδα του.

"Δεν γνωρίζουμε πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα. Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται ακόμα σε καταφύγιο. Όπως είναι λογικό, φοβήθηκαν όλοι. Μιλήσαμε σήμερα το πρωί. Η επικοινωνία λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ είναι δύσκολη. Η σημερινή συναυλία αναβλήθηκε. Αναμένουμε τις εξελίξεις για την επιστροφή τους στη χώρα μας. Όλοι χαίρουν άκρας υγείας. Πάνω από όλα προέχει η υγεία και η ασφάλειά τους", δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved