Aπό τις πίστες… στις μπότες των Kangoo Jumps!
Showbiz

Aπό τις πίστες… στις μπότες των Kangoo Jumps!

Άφησε την καριέρα της στο τραγούδι και ανέβηκε στα… Kangoo Jumps!

Προερχόμενη από την υπέροχη Ρωσία, είχε τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Ασχολήθηκε με τον χορό και το τραγούδι στην Ελλάδα, αλλά το μεγάλο της πάθος ήταν πάντα η γυμναστική.

Μετά από ένα επιτυχημένο ταξίδι στις πίστες των clubs, festivals καθώς και με πολλές και καλές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, παραγωγές με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες και συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Θέμη Αδαμαντίδη, Πάνο Κιάμο, καθώς και με διάσημους Βούλγαρους τραγουδιστές, ήρθε η στιγμή να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

Ο λόγος για την Μαρίνα Σάζη.

Σ' αυτή τη στροφή λοιπόν, της κέντρισε το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τα Kangoo Jumps. Στην αρχή ήταν σαν προσωπική γυμναστική και μετά παθιάστηκε με αυτό, δίνοντας όλο της το είναι!

Σήμερα είναι μία από τις καλύτερες instructors της Ελλάδας. Με εξειδίκευση σε body transformation και Kangoo Jumps fitness program.

Η Mαρίνα Σάζη και ο Dani Tsvetkov είναι ένα από τα διάσημα διάσημο ζευγάρια των kangoo jumps, που εδώ και 2 χρόνια, δραστηριοποιούνται ως δάσκαλοι των kangoo jumps που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το “hot best thing” αερόβιας γυμναστικής!

Η πρώην τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη, άφησε το μικρόφωνο και πήρε τις μπότες της, μαγεύοντας τους πάντες με τις γυμναστικές της ικανότητες καθώς μαζί με τον σύντροφο της και μοντέλο, Dani είναι στους top 5 καλύτερους kangoo jumps instuctors της Ελλάδας!

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved