Ελένη Μενεγάκη: Μας τρέλανε με τη νέα της φωτογραφία! Το εξώπλατο φόρεμα και η πόζα όλο νάζι!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Μας τρέλανε με τη νέα της φωτογραφία! Το εξώπλατο φόρεμα και η πόζα όλο νάζι!

Μια ακόμη απίθανη εμφάνιση έκανε η Ελένη Μενεγάκη με το πιο σικ εξώπλατο φόρεμα και μας τρέλανε!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19-05) η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε το πιο λουλουδένιο και σέξι φόρεμα της Άνοιξης!

Πόζαρε όλο χάρη και νάζι και η φωτογραφία της έγινε viral με τις followers της να έχουν παραληρούν.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα αέρινα και γεμάτα σχέδια και χρώματα φορέματα. Είναι εξάλλου και η εποχή οπού η Ελένη «πετάει» τα βαριά ρούχα και ντύνεται πιο ελαφριά με τα φορέματα να μονοπωλούν τις εμφανίσεις της.

Δες τη νέα της εμφάνιση στη gallery και θα ξετρελαθείς

Όσον αφορά στις εξελίξεις σχετικά με την εκπομπή της, αυτό το διάστημα η Ελένη είναι σε φουλ προετοιμασίες με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν τα επικρατέστερα ονόματα με τα οποία είναι σε συζητήσεις

Όπως μας έχει συνηθίσει η όμορφη παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην τηλεόραση, ναι μεν θέλει να δώσει χώρο σε νέα πρόσωπα όμως δύσκολα αλλάζει τους "πυλώνες" της όπως είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που είναι ο μακροβιότερος συνεργάτης της και η Κατερίνα Ζαρίφη. Μόνο που και στις δύο περιπτώσεις, η Ελένη αντιμετωπίζει κάποια μικρά "αγκάθια" σε ό,τι αφορά την επανάληψη αυτών των συνεργασιών από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εκτός από αυτά τα δυο πρόσωπα η "βασίλισσα της τηλεόρασης" συζητάει και βλέπει νέα πρόσωπα για την εκπομπή με σκοπό να κάνει την καλύτερη επιλογή για την νέα της εκπομπή στο MEGA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινού", λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία ανήκει στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού.

Το δεύτερο πρόσωπο που έχει προσεγγίσει η όμορφη Ελένη είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την οποία έχουν ξανά συνεργαστεί κατά το παρελθόν. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ κανένα από τα δυο προαναφερθέντα πρόσωπα δεν έχουν υπογράψει με την νέα εκπομπή της Ελένης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved