Αρβανιτάκη: «Ο ηλεκτρισμός που νιώθεις στη ζωντανή επαφή με το κοινό είναι αναντικατάστατος»
Showbiz

Αρβανιτάκη: «Ο ηλεκτρισμός που νιώθεις στη ζωντανή επαφή με το κοινό είναι αναντικατάστατος»

Οι ερμηνείες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι μοναδικές και κανείς δεν μπορεί να την αντιγράψει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξή και αναφέρθηκε στην πανδημία, στους λόγους που δεν ήθελε να κάνει live streaming συναυλίες, αλλά και στα καλοκαιρινά σχέδια της.

«Η πανδημία ήρθε και σάρωσε κυριολεκτικά τα πάντα. Ανέτρεψε σχέδια, στένεψε τους ορίζοντες, μας περιόρισε, έσπειρε φόβο και ανασφάλεια. Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει, όμως, είναι να σβήσει τη δημιουργικότητα των ανθρώπων της τέχνης, καθώς πολλοί καλλιτέχνες βρήκαν τον τρόπο να είναι δημιουργικοί μετά το πρώτο σοκ ή την πρώτη φάση της πανδημίας, αν θέλετε.

Το περσινό καλοκαίρι, που οι λίγες συναυλίες και οι παραστάσεις που τελικά έγιναν με πολλούς περιορισμούς και ιδιαίτερες συνθήκες, έδειξε ότι ο κόσμος διψά για θεάματα. Το κοινό θέλει την επαφή με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες σε Ιive, όπως τη θέλουμε κι εμείς. Είναι αυτός ο ηλεκτρισμός που νιώθεις στη ζωντανή επαφή με το κοινό, αυτό το συναίσθημα που είναι αναντικατάστατο.

Είχα κι εγώ προτάσεις να κάνω streaming με τις καλύτερες προϋποθέσεις από συνεργάτες μου, όμως αρνήθηκα, ακριβώς γιατί από μία τέτοια συναυλία λείπει η ανταλλαγή ενέργειας και συναισθημάτων, λείπει το αγαπημένο χειροκρότημα και το να τραγουδάμε όλοι μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια. Εχοντας μπροστά το καλοκαίρι, δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι ανοιχτές συναυλίες που ξέρω ότι έχουν λείψει σε πολύ κόσμο.

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο του φωτός και θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα μπορέσουμε να συναντηθούμε με τους αγαπημένους φίλους σε περισσότερους συναυλιακούς χώρους, έστω με κάποιους περιορισμούς που μπορεί να μας έχουν σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και με μάσκες αλλά που δεν θα πτοήσουν τη διάθεση μας να παίξουμε μουσική και να μοιραστούμε τραγούδια και αισθήματα.

Προσωπικά, έχω έναν επιπλέον λόγο να αισιοδοξώ, καθώς φέτος έχω τη χαρά να συμμετέχω στο Φεστιβάλ Αθηνών με μια συναυλία στο Ηρώδειο στις 29 Ιουνίου. Συναντώ για πρώτη φορά την Καμεράτα, σε διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου, και θα παρουσιάσουμε "Δύο σταθμούς" της δισκογραφίας μου: τα Τραγούδια για τους μήνες" σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και το "Γρήγορα η ώρα πέρασε" σε μουσική Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος θα συμμετάσχει στην παράσταση», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved