MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας μετά την αποχώρηση και η δημόσια συγνώμη
Showbiz

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας μετά την αποχώρηση και η δημόσια συγνώμη

MasterChef: Το βράδυ της Δευτέρας (31/5), η Μαρίνα κι ο Διονύσης έδωσαν την τελευταία τους μαγειρική μάχη στο MasterChef 5, διεκδικώντας το ένα και μοναδικό εισιτήριο του μεγάλου τελικού δίπλα στη Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Μετά από δύο απαιτητικές δοκιμασίες που τους δυσκόλεψαν αρκετά, τη μεγαλύτερη βαθμολογία είχε ο Διονύσης Σαρακίνης, ο οποίος πέρασε στον μεγάλο τελικό. Έτσι, αυτός δεν είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, όπως πολλοί πίστευαν ότι θα είναι.

Λίγη ώρα μετά, η Μαρίνα που έφτασε μιά ανάσα πριν το τέλος, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας την οικογένειά της.


«Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις απο τον διαγωνισμό εχουν να κανουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρεψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορουσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στη Μαμά μου και ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα, αλλα εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που οταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη. Που δεν έλειψε Άγαπη απο τα μωρά μου. Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τοσο νόημα όταν την λεω για σενα. Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που παντα με στηρίζεις!!!και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμεις !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CPjuClOALch
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved