GNTM: Τι κάνει σήμερα η Άννα Αμανατίδου 3 χρόνια μετά το ριάλιτι μοντέλων;
Showbiz

GNTM: Τι κάνει σήμερα η Άννα Αμανατίδου 3 χρόνια μετά το ριάλιτι μοντέλων;

GNTM: Την Άννα Αμανατίδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model του STAR.

Την Άννα Αμανατίδου, την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, όμως δεν κατάφερε ουσιαστικά να έρθει κοντά με κάποια κοπέλα στο ριάλιτι μοντέλων. H πρώην παίκτρια του ριάλιτι κατάφερε να φτάσει στην πεντάδα του Next Top Model.

Η Άννα Αμανατίδου δεν ασχολείται τόσο πολύ με το μόντελινγκ και τις πασαρέλες. Είναι ωστόσο επιτυχημένη fashion blogger και influencer και έχει εδραιωθεί για τα καλά στον κόσμο των social media.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο λογαριασμός της στο Tik Tok, όπου εκεί μέσα η Άννα είναι απλά ο εαυτός της. Η ίδια αναρτεί βιντεάκια, δίνοντας διάφορα tips στις θαυμάστριες που την ακολουθούν, φέρνει εις πέρας διάφορα challenges κάποιες φορές με την βοήθεια της αδερφής της.

Τα βιντεάκια ωστόσο που γίνονται viral είναι αυτά με τις απολαυστικές φάρσες και συζητήσεις που κάνει κατά περιόδους η Άννα Αμανατίδου με τον πατέρα της. Η όμορφη fashion blogger και influencer ζει ακόμα στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί.

Δείτε μερικά από τα βίντεάκια της από το Tik Tok.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved