Κέλλυ Κελεκίδου: Με την κόρη της στην παραλία – Θα λατρέψεις το στυλ της μικρής!
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Με την κόρη της στην παραλία – Θα λατρέψεις το στυλ της μικρής!

Ξέγνοιαστες στιγμές με τα δυο παιδιά της πέρασε η Κέλλυ Κελεκίδου και σαστίσαμε με το υπέροχο στυλ της κόρης της, Ελπινίκης Κουρκούλη στην παραλία!

Η τραγουδίστρια παρόλο που αποφεύγει τις πολλές αναρτήσεις με τα παιδιά της στο Instagram, τώρα που μεγαλώνουν, δημοσιεύει ορισμένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Έτσι η Κέλλυ Κέλλυ Κελεκίδου μας εξέπληξε ευχάριστα όταν δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της που είναι στην παραλία και το στυλ της είναι μοναδικό, αλλά και όταν είναι οι δυο τους στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν βόλτα!

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει πει πολλές φορές ότι τα παιδιά της είναι όλος της ο κόσμος και όσα εμπόδια κι αν συνάντησε, κατάφερε να τα ξεπεράσει μαζί τους.

O γιος της Ραφαήλ είναι 12 χρονών και η κόρη της 7 και της μοιάζει πολύ!

Μάλιστα, η Ελπινίκη έχει υιοθετήσει και ένα υπέροχο στυλ και μόλις την δείτε θα τη λατρέψετε και εσείς!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κέλλυ Κελεκίδου γέννησε την κόρη της στην Αυστραλία. Μετά από παραμονή περίπου τεσσάρων ετών επέστρεψε με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη στην Ελλάδα όπου παραμένουν μέχρι σήμερα.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Κουρκούλης είχε τονίσει: «Όταν πήγαμε στην Αυστραλία με την Κέλλυ υπήρξε τριβή μεταξύ μας. Ήμασταν όλοι μέρα μαζί… Το 2018 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Με τη νέα χρονιά κάτσαμε με την Κέλλυ και γράψαμε σε ένα χαρτί τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής μας. Εκτιμήσαμε όσα έχουμε».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφία της στυλάτης κόρης της Κέλλυς αλλά και μοναδικές στιγμές της τραγουδίστριας με τα παιδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved