GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που κάνει πάταγο στο instagram! Σέξι πόζες στην Λευκάδα
Showbiz

GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που κάνει πάταγο στο instagram! Σέξι πόζες στην Λευκάδα

GNTM: Δεν έχει αλλάξει καθόλου μετά το ριάλιτι, ενώ σε σχέση με τις πρώην συμπαίκτριές της, μετρά τους περισσότερους followers στο instagram.

Και ενώ οι ιθύνοντες του star έχουν ξεκινήσει ήδη τα πρώτα γυρίσματα για το GNTM 4, οι πρώην συμμετέχοντες απολαμβάνουν και με το παραπάνω, τη δημοσιότητα που τους χάρισε το ριάλιτι μοντέλων. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται και μέσα από τα instagram accounts αλλά και τους χιλιάδες followers που προστέθηκαν!

Πολλά από τα κορίτσια του ριάλιτι ακολούθησαν τον μαγικό, αλλά δύσκολο χώρο, της μόδας και της ομορφιάς. Κάποια άλλα ωστόσο επέλεξαν να αφοσιωθούν στην προσωπική τους ζωή και στη νέα τους καθημερινότητα μετά το GNTM.

Για την Άννα Αμανατίδου πάντως, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που την παρακολουθούσαμε στο σπίτι των μοντέλων. Οι εντάσεις της με την Εύη Ιωαννίδου, έγιναν viral στα social media, ενώ η πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν ανοδική, κάτι που έκανε την Άννα να φτάσει πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό.

Αξίζει ωστόσο να "χαζέψεις" με τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά και τις προσεγμένες φωτογραφίες της. Η Άννα δεν έχει αλλάξει καθόλου μετά το ριάλιτι, ενώ σε σχέση με τις πρώην συμπαίκτριές της, μετρά τους περισσότερους followers στο instagram.

Δείτε παρακάτω πρόσφατες φωτογραφίες της από τις διακοπές της στη Λευκάδα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved