Ευτυχείτε: Συγκίνησε ο Γκουντάρας στο φινάλε της εκπομπής: «Έκλεισε μία υπέροχη διετία»
Showbiz

Ευτυχείτε: Συγκίνησε ο Γκουντάρας στο φινάλε της εκπομπής: «Έκλεισε μία υπέροχη διετία»

Αυλαία έριξε η εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου. και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έστειλε το δικό του μήνυμα μετά από λίγο μέσα από το instagram του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο Γρηγόρης, όπως παρακολουθήσαμε το πρωί της Παρασκευής (2/7) κατά τη διάρκεια του φινάλε της εκπομπής Ευτυχείτε.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε χαρακτηριστικά πως σήμερα έκλεισε μία υπέροχη διετία με την Κατερίνα και την υπέροχη ομάδα της‼️

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής για τον Γρηγόρη: «Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ με τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Αυτό που έκανες για μένα, ειλικρινά, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτά, αυτοί που είναι κάθε μέρα στο πλατό.»!

Ο ίδιος λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, έγραψε ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία με την παρουσιάστρια: «Κατερίνα αγαπημένη μου, όσο τίμια, δοτική και γενναιόδωρη είσαι τηλεοπτικά άλλο τόσο είσαι και ως άνθρωπος και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό‼️‼️‼️ Να ξέρεις πως θα είμαι πάντα δίπλα σου» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στο μήνυμα του. «Ευχαριστώ τη διοίκηση του. Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία, θα είστε πάντα στην καρδιά μου».

Δείτε τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CQ0tJJGhk_G
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved