Χρήστος Πλαΐνης: Μιλάει με τη σύζυγό του για τη σχέση τους και μας κάνει να... ζηλέψουμε!
Showbiz

Χρήστος Πλαΐνης: Μιλάει με τη σύζυγό του για τη σχέση τους και μας κάνει να... ζηλέψουμε!

Ο Χρήστος Πλαΐνης βρήκε την πραγματική ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του Σταυρίνας Ψιμοπούλου. Και τώρα οι δυο τους μιλούν για την ιστορία αγάπης τους με πολύ τρυφερά λόγια... 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος στις Άγριες Μέλισσες κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τόλια, μίλησε για την ευτυχία που βιώνει σε οικογενειακό επίπεδο. Διαβάστε τι είπε...

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τη Σταυρίνα;

Χ.Π.: Έχουμε συμπληρώσει επτά έτη και προ­χωράμε ακάθεκτοι. Η είσοδος της Σταυρίνας στη ζωή μου και τη ζωή του Οδυσσέα ήταν κα­ταλυτική, ένα μεγάλο δώρο που μας χαρίστη­κε, για το οποίο είμαι ευγνώμων. Γνωριστήκα­με σε μια παράσταση όπου παίζαμε καθώς εί­ναι παράλληλα ηθοποιός και ψυχολόγος.

Τι σκέφθηκες όταν την είδες;

Χ.Π.: Με γοήτευσαν η ενέργεια, η χαρά και η φωτεινότητά της. Εξέπεμπε το φως, την καλοσύνη και την ευτυχία της.

Ήσουν απογοητευμένος από τις σχέσεις η ανοιχτός στο να ανακαλύψεις ξανά τον άν­θρωπό σου;

Χ.Π.: Μετά το χωρισμό μου, ουδέποτε ήμουν ανοιχτός στις σχέσεις. Όσο ήταν ακόμη πολύ μικρό το παιδί, δεν είχα διανοηθεί ότι μπο­ρούσα να μπω σε μια σοβαρή σχέση με προοπτικές. Ήμουν στοχοπροσηλωμένος στο να μεγαλώσω τον Οδυσσέα, να είμαι δίπλα του. Η συνάντησή μας ήταν ένα αναπάντεχο, ωραίο και πολύ ιδιαίτερο γεγονός.

Είσαι συνειδητοποιημένος πατέρας.

Χ.Π.: Προσπαθώ συνεχώς, κάνω ό,τι καλύτε­ρο μπορώ.

Σταυρίνα, ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση για τον Χρήστο;

ΣΤΑΥΡΙΝΑ ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΥ: Τον είδα στην ακρόαση της παράστασης και τον πρόσεξα αμέ­σως γιατί ήταν άκρως εντυπωσιακός. Ήταν πο­λύ σεμνός, ήσυχος, ενώ ταυτόχρονα είχε πολλή πλάκα. Κρατούσα ωστόσο μια απόσταση γιατί εκείνος ήταν ηθοποιός πιο πολλά χρόνια, ενώ εγώ βρισκόμουν πιο μικρό διάστημα στο χώρο. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το χιούμορ του και τη σιγουριά με την οποία περπατούσε.

Πότε άρχισες να τον ερωτεύεσαι;

Σ.Ψ.: Γνωριστήκαμε τον Νοέμβριο του '13. Στην αρχή το είχα βγάλει εντελώς από το μυαλό μου γιατί γνώριζα ότι είχε ένα παιδί και πίστευα πως ήταν παντρεμένος. Κάποια στιγμή όταν αρχίσα­με να συγχρονιζόμαστε στην πρόβα, κάναμε πολλή πλάκα και θυμάμαι τον εαυτό μου να σκέφτεται: «Και τώρα;». Πολύ σύντομα συνειδητοποίησα ότι είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι.

Πώς εξελίχθηκε η σχέση σας;

Σ.Ψ.: Απαιτήθηκε ένα δι­άστημα για να εξελιχθεί σε μια σχέση πολύ συνειδητή. Πρώτα γνωριστήκαμε ου­σιαστικά. Υπήρχε αμοιβαι­ότητα μεταξύ μας. Περνού­σαμε ωραία, γελούσαμε πο­λύ, μιλούσαμε για κοινά μας ενδιαφέροντα. Η δια­δικασία της πρόβας και της παράστασης μας φέρνει πιο κοντά με τους ανθρώ­πους.

Αποκτάμε μια συγγέ­νεια με όσους ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά. Έτσι, αρχίσαμε να συνδεόμαστε αρκετά σύντομα μετά τη γνωριμία μας, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο και ο Οδυσσέας. Ένα χαρακτη­ριστικό του Χρήστου που ξεχώρισα ήταν ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε ως πατέρας. Τον θαύμαζα ως ηθοποιό και, ταυτόχρονα, εκτίμησα την ευγένεια και τη σοβαρότητα του. Μου δημιουργούσε αίσθημα ασφάλειας το ότι πατούσε τα πόδια του στη γη. Επί­σης, έχει καθαρότητα ψυ­χής. Γι' αυτό, συνειδητο­ποίησα αρκετά γρήγορα ότι θέλω να είμαι μαζί του.

Δεθήκατε αμέσως με τον μικρό;

Σ.Ψ.: Έγινε πολύ απλά και όμορφα. Ήταν μόλις 4 χρο­νών τότε.

Εσύ, Χρήστο, μετά από πό­σο καιρό κατάλαβες ότι θα μπορούσατε να κάνετε μια ουσιαστική σχέση με τη Σταυρίνα;

Χ.Π.: Η αλήθεια είναι ότι το κατάλαβα πολύ σύντομα γιατί, τυχαία και σε πολύ μικρό διάστημα μετά τη γνωριμία μας, ήρθε σε επαφή με τον Οδυσσέα. Τον είχα φέρει στο θέατρο και ξαφνικά της έδειξε και του έδειξε τερά­στια αδυναμία. Σιγά σιγά, ανέπτυξαν πολύ δυ­νατή σχέση.

Τι αγαπάς σε εκείνη;

Χ.Π.: Το σύνολο των στοιχείων που την κάνουν γοητευτική, όμορφη, καλή και ερωτεύσιμη.

Είναι ο άνθρωπος της ζωής σου;

Χ.Π.: Αναμφισβήτητα! Δεν θα μπορούσε άλ­λωστε να είναι κάτι διαφορετικό. Δεν θα έβα­ζα ποτέ στον Οδυσσέα σε μια καινούρια συν­θήκη ζωής αν δεν είχα αντιληφθεί πόσο ξεχω­ριστή είναι αυτή η γυναίκα.

Έπειτα από πόσο διάστημα παντρευτήκατε;

Σ.Ψ.: Γνωριστήκαμε, το 2013 και συνδεθήκα­με έπειτα από ένα χρόνο. Τον Φεβρουάριο του 2016 έμεινα έγκυος στη Νεφέλη και, όταν ήρ­θε στη ζωή μας, είχαμε παντρευτεί.

Πόσο άλλαξαν τη ζωή σου τα παιδιά;

Σ.Ψ.: Πριν κάνω παιδιά, θεωρούσα πως τα πράγματα θα ήταν κάπως διαφορετικά έπειτα από αυτήν τη συνθήκη. Τα παιδιά όμως όχι απλώς σου αλλάζουν τη ζωή, σε μετακινούν και σε σταθεροποιούν με μαγικό τρόπο. Βλέπεις τις στιγμές με μια ματιά που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα ανακάλυπτες. Μετατοπίζεσαι ουσι­αστικά, σκέφτεσαι πρώτα το εμείς και μετά το εγώ. Νιώθω τυχερή και ευτυχισμένη που έχου­με τη δυνατότητα να μεγαλώνουμε και να ζού­με μαζί με τον Χρήστο τα παιδιά μας.

Χ.Π.: Δεν είναι όλα εύκολα, αλλά στο τέλος της ημέρας πάντοτε λέμε «τα καταφέραμε και σήμερα».

Πώς ένιωσες τη δεύτερη φορά που έγινες πα­τέρας; Ποιο μάθημα θεωρείς ότι πρόσφερε η Νεφέλη στη ζωή σου;

Χ.Π.: Η Νεφέλη είναι ένα πολύ ξεχωριστό πλά­σμα, γεμάτο χαρά. Ολοκλήρωσε την οικογένεια που είχαμε εγώ, η Σταυρίνα και ο Οδυσσέας.

Σε τι ταιριάζετε με τη Σταυρίνα και σε τι εί­στε αντίθετοι;

Χ.Π.: Ταιριάζουμε σε ό,τι αφορά τις απόψεις για το πώς πρέπει να είναι ένας γονέας και πώς οφείλει να αντιμετωπίζει τα παιδιά του. Επίσης, αγαπάμε εξίσου τα ταξίδια και, γενι­κότερα, έχουμε πολλά κοινά σε όσα επιθυμού­με να κάνουμε στην καθημερινότητά μας. Θα έλεγα ότι δεν διαφέρουμε ιδιαίτερα.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved