Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Υπογράφω τις όποιες επιλογές μου»
Showbiz

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Υπογράφω τις όποιες επιλογές μου»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αισθάνεται δικαιωμένος για τις επιλογές του μέχρι σήμερα και μίλησε για τη νέα κωμική σειρά του ΑLΡΗΑ στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής επιλέγει την εκάστοτε δουλειά βάσει της εσωτερικής ανάγκης του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το ρίσκο και κατ' επέκταση την επιλογή του.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι αισθάνεται δικαιωμένος για τις επιλογές του μέχρι σήμερα και μίλησε τη νέα κωμική σειρά του ΑLΡΗΑ στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Πριν από λίγο καιρό επανήλθατε τηλεοπτικά, μέσα από το ΟΡΕΝ, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Δε γκρανμάδερ».

Η εκπομπή έπρεπε να ξεκινήσει νωρίτερα, για πολλούς λόγους, αλλά καθυστερήσαμε. Συμφωνήσαμε, λοιπόν, με τον σταθμό να κάνουμε 10 επεισόδια και να δούμε αν έχει λόγο ύπαρξης και αν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτό θα αποφασιστεί, βέβαια, εν καιρώ. Από εκεί και πέρα, η εμπειρία ήταν θετική και οι αντιδράσεις των τηλεθεατών μας δίνουν να καταλάβουμε ότι αξίζει να το προσπαθήσουμε.

Συναντήσατε πολλά πρόσωπα που δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση...

Αυτό ήταν πάρα πολύ τιμητικό και τους ευχαρίστησα προσωπικά και δημόσια που με εμπιστεύτηκαν, αφιέρωσαν τον χρόνο τους και μοιράστηκαν προσωπικές θέσεις τους. Η τηλεοπτική έκθεση είναι μεγάλη και είμαι σίγουρα ευτυχής που τόσο σημαντικοί άνθρωποι δέχθηκαν να συμμετέχουν στο δικό μου... παιχνίδι. Ξέρετε, το πρότζεκτ ξεκίνησε από μία εμμονή μου και, παραδόξως, έγινε πραγματικότητα.

Αισθάνεστε δικαιωμένος για τις μέχρι τώρα επιλογές σας;

Οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει είναι απόλυτη... επιλογή μου, οπότε αισθάνομαι καλά. Εξαιρούνται κάποιες που δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό, όμως, είναι μέρος του ρίσκου και πρέπει να αναλάβεις τη σχετική ευθύνη. Επομένως, υπογράφω τις όποιες επιλογές μου, είτε έχουν αποδοχή είτε όχι.

Σήμερα ρισκάρετε στον ίδιο βαθμό, όπως και στο παρελθόν;

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί καθόλου, αλλά νομίζω στον ίδιο βαθμό.

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστήσετε σε μία νέα κομεντί, που βασίζεται στο φορμάτ «La suegra». Πείτε μου γι' αυτή τη συνεργασία.

Πρόκειται για μία νέα κομεντί στην οποία θα συνεργαστώ ξανά με την Παναγιώτα Βλαντή, τον Μάριο Αθανασίου, τον σκηνοθέτη μας Πιέρρο Ανδρακάκο, αλλά και πολλούς ανθρώπους της Tanweer, με τους οποίους έχω φιλική σχέση. Αισθάνομαι πολύ οικεία. Από εκεί και πέρα, εύχομαι και ελπίζω να κρατάει ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές που θα μας επιλέξουν.

Τα σενάρια που έχετε μέχρι τώρα στα χέρια σας προμηνύουν κάτι τέτοιο;

Τα σενάρια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου έχουν μέσα πολύ χιούμορ, οπότε ναι.

Ακούγεται έντονα ότι, λόγω της συνεργασίας σας με τον ΑLΡΗΑ, ενδέχεται να μετακινηθεί εκεί και η εκπομπή «Δε γκρανμάδερ». Ισχύει;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει καν κάποια συζήτηση.

Πηγή ΜΥ ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved