Κηδεία Βοσκόπουλου: Η σπαρακτική φώτο της κόρης του Μαρίας στην αγκαλιά της Αντζελας Γκερέκου
Showbiz

Κηδεία Βοσκόπουλου: Η σπαρακτική φώτο της κόρης του Μαρίας στην αγκαλιά της Αντζελας Γκερέκου

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου ήταν η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου.  

Οι δυο γυναίκες ντυμένες στα μαύρα ήταν φανερά καταβεβλημένες στο τελευταίο αντίο του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Μπορεί να γνώριζαν την κατάσταση της υγείας του, αλλά δεν περίμεναν αυτό που συνέβη, αφού οι γιατροί στο νοσοκομείο που νοσηλεύονταν τις είχαν ενημερώσει ότι θα έπαιρνε εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο.

Η Άντζελα Γκερέκου είναι σε τέτοια κακή ψυχολογική κατάσταση που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό σταματά για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά Η Γη της Ελιάς στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της.

Και ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός για τα γυρίσματα που έχει...

Η κόρη του Μαρία, το κορίτσι του, η μεγάλη αγάπη του τραγουδιστή δεν άντεξε χθες, 21 Ιουλίου στο τελευταίο αντίο στον λατρεμένο της μπαμπά και κατέρρευσε.

Είναι βουβός ο πόνος αυτές τις στιγμές όμως η αγάπη και οι αγκαλιές που πήρε από εκείνον θα την συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή.

Δείτε παρακάτω τη Μαρία Βοσκοπούλου να πέφτει στην αγκαλιά της μάνας της, Άντζελας Γκερέκου την ώρα που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved