Χριστίνα Μπόμπα: Δεν πάει ο νους σου τι έκανε μετά από δέκα μήνες – Το αποκάλυψε «κλαίγοντας»
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Δεν πάει ο νους σου τι έκανε μετά από δέκα μήνες – Το αποκάλυψε «κλαίγοντας»

Η Χριστίνα Μπόμπα αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό της και μέσα από μια φωτογραφία αποκάλυψε στους followers της τι είχε να κάνει δέκα ολόκληρους μήνες.

Μετά την πρώτη έξοδο πριν μερικές ημέρες σε σούπερ μάρκετ της γειτονίας της και την «ηρωική» έξοδό της για καφέ με τον άντρα της, Σάκη Τανιμανίδη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό της και επισκέφτηκε το κομμωτήριο.

Η ίδια μάλιστα απαθανατίστηκε με τη βαφή στο κεφάλι και σημείωσε πως είχε να το κάνει δέκα μήνες. Είναι τέτοια η χαρά της που το μήνυμα «συνόδευσε» με δυο φατσάκια που «κλαίνε» από χαρά. «κομμωτήριο και βάψιμο μετά από 10 μήνες», σημείωσε η ίδια. Φυσικό αν σκεφτεί κανείς πως τήρησε τους κανόνες μιας μέλλουσας μαμάς.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Όσο για την αλλαγή στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη; Η ίδια έχει καταφέρει να χάσει σχεδόν 15 κιλά.

«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό. Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι», είπε ενώ για τον ερχομό των διδύμων της, αποκάλυψε:

«Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο συναίσθημα στη ζωή. Δεν περιγράφεται αυτό… μόνο αν το βιώσεις και όσες εκεί έξω το βιώνετε, το ξέρετε… οπότε δεν έχω λόγια για να το περιγράψω», είπε μεταξύ άλλων πρόσφατα στα stories της απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved