Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Οι πρώτες φώτο του Αλί από τις διακοπές του με τη γυναίκα του
Showbiz

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Οι πρώτες φώτο του Αλί από τις διακοπές του με τη γυναίκα του

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά, τον οποίο υποδύεται ο Taner Ölmez και έχει κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές του με τη γυναίκα του.

Η σειρά που μας καθήλωσε την περασμένη σεζόν το καλοκαίρι με τις συγκλονιστικές ιατρικές υποθέσεις της, μας συγκίνησε με τα εμπόδια που κατάφερε να ξεπεράσει ο πρωταγωνιστής Αλί Βεφά και μας έκανε να πιστέψουμε στο ακατόρθωτο, επέστρεψε στον ΣΚΑΪ με νέα συναρπαστικά επεισόδια.

Στη σειρά ο Αλί Βεφά είναι ένας ασυνήθιστος νεαρός που πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυΐα σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα.

Κι εκείνος κατάφερε να γίνει γιατρός και μάλιστα με ειδικότητα στον τομέα της χειρουργικής.

Αυτά σε ό, τι αφορά τον πρωταγωνιστή στη σειρά.

Στην κανονική του ζωή ο Taner Olmez, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς. Στα 34 του χρόνια ο ηθοποιός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό συμμετέχοντας σε πλειάδα σειρών αλλά και ταινιών. Κι μπορεί να είναι από τους λίγους Τούρκους ηθοποιούς που η εξωτερική του εμφάνιση δεν παραπέμπει σε μοντέλο. Εκείνος όμως αισθάνεται σαν πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα κι εύχεται το παράδειγμα των παραγωγών της σειράς «Mucize Doktor» να ακολουθήσουν κι άλλοι:

«Η τηλεόραση αγαπάει την ομορφιά, αλλά ένα άλλο μέρος της δουλειάς είναι η καρδιά. Μόνο με την ομορφιά των ματιών και των φρυδιών δεν γίνεται αυτή η δουλειά. Θα είναι μια επιτυχία αν αλλάξει πια το μυαλό των παραγωγών και των ανθρώπων της τηλεόρασης. Θα λένε: «Ας κάνουμε ένα δοκιμαστικό και σε αυτά τα παιδιά, είναι πολύ καλά, είναι «φωτιά». Στη σειρά «Mucize Doktor» αυτό έκαναν, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς;».

Αυτό το διάστημα ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά από τη σειρά, Ο γιατρός, απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς με τη γυναίκα του με την οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκαν μετά από αρκετά χρόνια σχέσεις!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Αλί με τη γυναίκα του στις διακοπές τους στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved