Αποκλειστικό:Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του Ανέστη Βλάχου-Τι λέει ο εγγονός του στο gossip-tv
Showbiz

Αποκλειστικό:Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του Ανέστη Βλάχου-Τι λέει ο εγγονός του στο gossip-tv

Ο Ανέστης Βλάχος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή χθες (27/7) ο γιος του, Ηρακλής, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου κοινοποίησε μια φωτογραφία του πατέρα του και έγραψε: «Ο πατέρας μου, Ανέστης, κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτή την φορά ρόλο ζωής, βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια του Θεού θα βγει νικητής και θα είναι γρήγορα κοντά στα παιδιά του και στα εγγόνια του. Οι ευχές σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας είναι με βεβαιότητα πολύτιμες. Πατέρα απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο δυνατός είσαι».

Πώς είναι σήμερα η κατάσταση υγείας του Ανέστη Βλάχου;

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον εγγονό του αγαπημένου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχο Jr ο οποίος μας ενημέρωσε πως ο παππούς του εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε και νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική.


«Συνεπεία μιας αδιαθεσίας, ο παππούς μου εισήχθη εχθές στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική. Δεν έχουμε ακόμα μία αποκρυσταλλωμένη εικόνα της υγείας του διότι περιμένουμε να περάσουν οι γιατροί για να μας ενημερώσουν. Είναι καλύτερα πάντως και ζήτησε και να φάει», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο Ανέστης Βλάχος.

Εμείς να ευχηθούμε να είναι όλα περαστικά και να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved