Μαντώ: Μεγάλη αποκάλυψη - Για ποια έγραψε τραγούδι
Showbiz

Μαντώ: Μεγάλη αποκάλυψη - Για ποια έγραψε τραγούδι

Η Μαντώ μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90 και τα τελευταία χρόνια, έχει επανέλθει δυναμικά.

Η Μαντώ μίλησε στο «Λοιπόν» για τις καλοκαιρινές της συναυλίες, την παρολίγον συνεργασία της με τη Sony Αμερικής και το τραγούδι της που πήρε βραβείο. Επίσης αποκάλυψε για ποια έγραψε τραγούδι!

  • Θέλετε να μου πείτε ακριβώς τι έγινε;

Να σου πω... Είχα υπογράψει στη Sony Αμερικής και ήμουν έτοιμη να βγάλω άλμπουμ. Ωστόσο κάτι έγινε με τους συντελεστές, τους παραγωγούς αυτού του άλμπουμ, οι οποίοι έφυγαν από την εταιρεία για κάποιους λόγους. Έγινε λοιπόν μια αντιπαράθεση σοβαρότατη και τα project των συγκεκριμένων παραγωγών δεν τα έβγαλε ποτέ η Sony. Όσον αφορά το άλμπουμ μου, άκουσε κάποια στιγμή ένα τραγούδι η Jessica Simpson, το οποίο το είχα τραγουδήσει εγώ, της άρεσε πάρα πολύ και της το έδωσα. Μάλιστα πήγε στο νούμερο 7 στα charts της Αμερικής.

  • Ποιο είναι το τραγούδι;

Το «Where are you», για το οποίο πήραμε και MTV Award. Έμμεσα δηλαδή, έκανα πράγματα στο εξωτερικό ως συνθέτης και συνεχίζω να κάνω. Μάλιστα ένα τραγούδι που θα βγάλω άμεσα, το είχα γράψει για την Pink, την τραγουδίστρια, το οποίο το άκουσε, της άρεσε, αλλά τελικά αποφάσισαν να βγάλουν κάποιο άλλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved