Νάντια Μπουλέ: Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της – Δεν πάει ο νους σου πώς την αποκαλεί
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της – Δεν πάει ο νους σου πώς την αποκαλεί

Η Νάντια Μπουλέ, υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Στις 16 Ιούλιου το κορίτσι της ήρθε στη ζωή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στην πρώτη της φωτογραφία από το σπίτι μάλιστα είχε κάνει και μια υπέροχη ανάρτηση, γράφοντας:

«Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν' αυτό, τι ειν' αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.
[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]», ποστάροντας μια φωτογραφία με τα ροζ μπαλόνια της κόρης της.

Σε ένα πρόσφατο «διάλογο» που είχε με τους followers της η Νάντια Μπουλέ απάντησε σε σχετική ερώτηση για το όνομα της κόρης της.

Η ίδια και ο σύντροφός της δεν έχουν αποφασίσει ακόμη το όνομα που θέλουν να δώσουν στην μικρή τους.

«Θα σας το πω το όνομα, όταν θα καταλήξουμε κι εμείς», απάντησε σε διαδικτυακή της φίλη. Για την ώρα πάντως η ηθοποιός έχει βρει ένα θαυμάσιο παρατσούκλι για την όμορφη κόρη της.

Πρόσφατα η ίδια ανέβασε ένα story με μια υπέροχη ανθοδέσμη από το σπίτι της και θέλοντας να ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που έχει λάβει, σημείωσε:

«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές, τον καθέναν ξεχωριστά. Σας στέλνω από ένα λουλούδι και επιστρέφω στο λουλούδι μου», έγραψε αποκαλύπτοντας πως την τρυφερή λεξούλα με την οποία αποκαλεί το μωρό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved