Αποκλειστικό: Νάσια Κονιτοπούλου: Ώρες αγωνίας στη φωτιά της Βαρυμπόμπης
Showbiz

Αποκλειστικό: Νάσια Κονιτοπούλου: Ώρες αγωνίας στη φωτιά της Βαρυμπόμπης

Ανάμεσα στους εκατοντάδες ανθρώπους που πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές στη χθεσινή φωτιά στη Βαρυμπόμπη που άφησε πίσω της τεράστια καταστροφή ήταν και η Νάσια Κονιτοπούλου.

Το σπίτι της τραγουδίστριας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πλατεία της Βαρυμπόμπης και τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν την κατοικία τους και να καταφύγουν σε γνωστούς και φίλους, αρχικά στο κοντινό Μενίδι και εδώ και λίγες ώρες στο σπίτι της συναδέλφου και φίλης της Κωνσταντίνας στη Γλυφάδα, μη γνωρίζοντας τι θα αντικρύσουν την επόμενη μέρα.

«Δόξα το Θεό, είμαστε καλά και το σπίτι μας σώθηκε, αλλά δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε» μας είπε η ίδια σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της και συνέχισε: «Στα καλά του καθουμένου. Ήταν ανεξήγητο αυτό που γινόταν. Στην αρχή έδειχνε να πηγαίνει προς τα κάτω ενώ πολλές φορές φαινόταν σαν να κατάφερναν να τη σβήσουν ξαφνικά ξαναφούντωνε».

-Τι ώρα αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε το σπίτι;

«Εγώ έφυγα με τα σκυλιά μου νωρίς το απόγευμα. Μας διώξανε. Ο γιος μου που είναι και εθελοντής έμεινε πίσω και στο παρά πέντε τον έδιωξαν με το ζόρι. Μεγάλη αγωνία. Ξαναλέω δόξα το Θεό, δεν είχαμε χειρότερα».

229442152_10159253994094174_6897955257493710172_n.jpg
Η θέα από το σπίτι της τραγουδίστριας πριν το εγκαταλείψειfacebook

-Μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας;

«Δεν έχουμε πάθει ζημιές, ανέβηκε ο γιος μου και με ειδοποίησε αλλά δεν έχουμε ρεύμα και οι θερμοκρασία είναι ακόμα πολύ υψηλή, οπότε δεν νομίζω να γυρίσουμε άμεσα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved