Ελένη Δήμου: Αγανακτισμένη η τραγουδίστρια: «Γιατί να μιλήσεις σήμερα; Λυπάμαι τόσο πολύ...»
Showbiz

Ελένη Δήμου: Αγανακτισμένη η τραγουδίστρια: «Γιατί να μιλήσεις σήμερα; Λυπάμαι τόσο πολύ...»

Ξέσπασε και η Ελένη Δήμου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Η Ελένη Δήμου, αν και κρατά χαμηλούς τόνους και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media, σήμερα (4/8) έκανε μία ανάρτηση για την κατάσταση που επικρατεί, δείχνοντας πόσο αγανακτισμένη και απογοητευμένη είναι.

«Γιατί να μιλήσεις σήμερα; Για έναν ακόμα θάνατο μιας γυναίκας; Για τον θάνατο της φύσης; Για τον θάνατο των ζώων; Λυπάμαι τόσο πολύ…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως «Επειδή έχω και μία προσωπική εμπειρία γύρω από το θέμα, με δικό μου παιδί, και άργησαν. Σημασία έχει ότι προλάβαμε. Αυτό έχει σημασία, είμαστε όλοι καλά και παρακολουθούμε όλοι τις εξελίξεις, οι οποίες είναι ελπιδοφόρες γι’ αυτά τα παιδιά που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τις τόσο τραυματικές εμπειρίες που πέρασαν. Αυτά που έχει στην πλάτη του είναι αρκετά για να προσπαθήσει ο δικηγόρος του να τον υπερασπιστεί, αν και στην παιδεραστία νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να αναλαμβάνει ανθρώπους νομικά, παρότι είναι η δουλειά τους αυτή και ο όρκος τους. Δεν χωράνε αστεία στην παιδεραστία, καμία επιείκεια απολύτως», είχε δηλώσει στο Πρωινό η ίδια πριν από λίγο καιρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved