Αφροδίτη Λιάντου: «Νιώθω ασφάλεια αφού οι γονείς μου προέρχονται από το χώρο της υποκριτικής»
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου: «Νιώθω ασφάλεια αφού οι γονείς μου προέρχονται από το χώρο της υποκριτικής»

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ένα κορίτσι φρέσκο που κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και μάλιστα μέσα από πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε πρόταση στην Αφροδίτη Λιάντου να ερμηνεύσει το ρόλο της Μυρτάλης στη νέα του σειρά για το Mega, «Η γη της ελιάς».

Η νεαρή και όμορφη κοπέλα μίλησε στο περιοδικό Downtown για την απόφασή της να πει το ναι σε αυτήν την πρόταση αλλά και κατά πόσο νιώθει ασφάλεια στο χώρο της υποκριτικής.

«Όσον αφορά το χώρο της υποκριτικής, νιώθω ασφάλεια αφού και οι δύο γονείς μου προέρχονται από αυτόν και μπορούν να με συμβουλέψουν σωστά. Για παράδειγμα, η μαμά μου μού έδειχνε τεχνικές επειδή στη σειρά κλαίω πολύ σε κάποιες σκηνές. Βέβαια, θα ήταν λάθος να συγκριθώ με τους γονείς μου. Άλλες εμπειρίες έχουν εκείνοι επάνω στην υποκριτική και επιπλέον έχουμε επιλέξει διαφορετικούς δρόμους», είπε η Αφροδίτη.

Κατά πόσο η ομορφιά ανοίγει πόρτες σε ένα νέο κορίτσι; Η Αφροδίτη Λιάντου αναφέρθηκε σε αυτό σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown λέγοντας χαρακτηριστικά:«Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, αλλά όχι πάντα και όχι μόνη της. Μπορεί να σου φέρει και δυσκολίες, γιατί οι άνθρωποι έχουν απαιτήσεις από σένα. Υπάρχει η προκατάληψη ότι μπορεί να εμείνεις στην ομορφιά που είναι αυταπόδεικτη και να παραμελείς την εσωτερική σου καλλιέργεια ή να στερείσαι εξυπνάδας.»

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε και για το κίνημα #Metoi και είπε:«Το #Metto ήταν μια σημαντική στιγμή. Χαίρομαι που βγήκαν γυναίκες και άντρες και μίλησαν. Με έναν τρόπο όλοι εκείνοι που βγήκαν μπροστά προστατεύουν κι εμένα και τις επόμενες γενιές -και όχι μόνο στο θέατρο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved