Κάτια Ταραμπανκό: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου: «Είναι συγκινητικό το hate που υπάρχει εκεί έξω»
Showbiz

Κάτια Ταραμπανκό: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου: «Είναι συγκινητικό το hate που υπάρχει εκεί έξω»

H Κάτια Ταραμπανκό ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Τι συνέβη όμως και η πρώην παίκτρια του survivor και μοντέλο ξέσπασε;

Η Κάτια Ταραμπανκό ενοχλήθηκε από τα αρνητικά σχόλια μερικών διαδικτυακών φίλων της με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε σχετικά με τις φωτιές στην Εύβοια!

Συγκεκριμένα απάντησε: «Πάντως, οφείλω να πω, ότι είναι συγκινητικό το hate που υπάρχει εκεί έξω! Κάνεις κάτι σε κράζουν, δεν κάνεις τίποτα σε κράζουν, αναπνέεις σε κράζουν. Κανένα πρόβλημα, επιλογή δική μας είναι να προβληθούμε, οπότε και κράξιμο θα φάμε και τα πάντα. Κοιτάω πάνω τώρα, γιατί λογικά έχω το κείμενο γραμμένο, όπως και στο κείμενο που ανέβασα είχα γραμμένο κείμενο κάτω αλλά κοιτούσα αριστερά, μετά μετακινούταν και κοιτούσα δεξιά, κινούμενη οθόνη παιδιά, ναι.

Οι ίδιοι που τα γράφουν στην κυβέρνηση οι ίδιοι τα γράφουν και σε εμένα. Καλά πήγε αυτό, εντάξει. Δεν ξέρω πραγματικά. Εγώ εύχομαι υγεία σε όλους, ό,τι αξίζουμε ο καθένας θα το πάρουμε»!

Όσο για το εάν θα παρουσιάσει το My Style Rocks είπε στο περιοδικό Hello, "Προς το παρόν, δεν μπορώ να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω κάτι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα είμαι παρουσιάστρια κάπου. Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις και πολλές συζητήσεις. Εξετάζουμε τι είναι αυτό που θα μου ταιριάξει περισσότερο και που θα μπορέσω να φέρω εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα ήταν σωστό από πλευράς μου να αναλάβω κάτι στο οποίο δεν θα ανταπεξέλθω και να χαλάσω όλη την παραγωγή μόνο και μόνο επειδή έχω ψώνιο."!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved