Αφροδίτη Λιάντου: «Αναζητώ τις συμβουλές και της μητέρας  και του πατέρα μου»
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου: «Αναζητώ τις συμβουλές και της μητέρας και του πατέρα μου»

Η Αφροδίτη Λιάντου θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Η Γη της Ελιάς» που έρχεται από τη νέα σεζόν στο MEGA

Η Αφροδίτη Λιάντου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα όνειρα, τις φιλοδοξίες της, για την αγάπη της για την μουσική αλλά και για τους γονείς της, Εβελίνα Παπούλια και Γιώργο Λιάντο.

«Ο στόχος μου ήταν να μείνω στο εξωτερικό. Ωστόσο, δεν μου άρεσε καθόλου η ζωή στο Λονδίνο. Γύρισα ακριβώς τη στιγμή που προέκυψε η καραντίνα στην Ελλάδα. Σκεφτόμουν ότι ίσως επέστρεφα στην Αγγλία όταν τελείωνε όλο αυτό. Τελικά, τράβηξε πολύ περισσότερο απ’ όσο φανταζόμουν, άρχισαν να γίνονται πράγματα εδώ, οπότε προς το παρόν έχω παγώσει μέσα μου την ιδέα του έξω», είπε η Αφροδίτη Λιάντου στο περιοδικό Gala.

Για μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει με γονείς ηθοποιούς -και ο πατέρας της Γιώργος Λιάντος θήτευσε στην υποκριτική-, το να στραφεί στην τηλεόραση και το θέατρο είναι μια επιλογή άλλες φορές συνήθης, άλλες αυτονόητη κι άλλες συμβαίνει ελέω κληρονομικού χαρίσματος. Για την Αφροδίτη Λιάντου η συμμετοχή σε μια τηλεοπτική σειρά αξιώσεων ήρθε μάλλον αναπάντεχα. «Δεν ήταν στα πλάνα μου η υποκριτική. Η ευκαιρία ήρθε σε μια περίοδο όπου όλα ήταν στάσιμα με τη μουσική λόγω της πανδημίας, και θεώρησα τη στιγμή καλή για να δω εάν μου αρέσει και αυτή η προοπτική. Αισθάνομαι ότι δεν μπορούσα να πω όχι. Ένιωσα τυχερή που ήρθε μια ευκαιρία τη στιγμή που ήταν όλα παγωμένα. Θεώρησα ότι θα μάθαινα πράγματα μέσα από αυτό. Θα ήταν λάθος μου να μην το κάνω». Η νεαρή καλλιτέχνις μπήκε από την αρχή στα βαθιά. Ανέλαβε να μπει στον ρόλο μιας ηρωίδας που ζει μια ατέρμονη καταδίωξη και αναμετράται με τις μεγάλες απώλειες της ζωής της. «Παίζω τη Μυρτάλη Βρεττάκου. Μια νέα γυναίκα που χάνει τον πατέρα της και ταυτόχρονα την περιουσία της. Προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά. Είναι μια ηρωίδα που ζει εν κινήσει, γιατί κάποιοι την καταδιώκουν με σκοπό να τη σκοτώσουν. Και κρύβεται και από τον αγαπημένο της. Βρίσκεται σε ένα διαρκές κυνήγι, αλλά και σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα, ωραία ιστορία με πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι ο αγώνας ενός ανθρώπου να κερδίσει πίσω ό,τι έχασε», περιγράφει η ίδια.

Η οικογένεια της είναι δίπλα της. Όχι μόνο τώρα, που παίρνει το βάπτισμα του πυρός στην υποκριτική. Οι γονείς της λέει πως ήταν πάντα αρωγοί στις επιλογές της. Τώρα ειδικά η μητέρα της έχει κι έναν λόγο παραπάνω. «Οι γονείς μου ήταν πάντα μαζί μου και είχα ανέκαθεν την υποστήριξή τους. Ήξεραν την κλίση μου. Ήταν χαρούμενοι που από πολύ μικρή ηλικία ήμουν προσανατολισμένη και ήξερα τι ήθελα. Εννοείται ότι τώρα που κάνω τα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική αναζητώ τις συμβουλές και της μητέρας μου και του πατέρα μου. Και πριν προκύψει αυτή η συνεργασία κάναμε μαθήματα με τη μητέρα μου για κάποιες άλλες οντισιόν στις οποίες συμμετείχα. Ειδικά στην περίοδο της καραντίνας διαβάζαμε έργα, περνάγαμε ρόλους, με βοηθούσε πολύ στα τεχνικά κομμάτια. Στη σειρά τώρα έχω πολλές σκηνές που απαιτούν, για παράδειγμα, να κλάψω και χρειαζόμουν τη βοήθειά της στο πώς θα το καταφέρω». Η Εβελίνα Παπούλια έχει δώσει στην κόρη της και μια συμβουλή, την οποία εκείνη είναι αποφασισμένη, όπως λέει, να κουβαλά στην καλλιτεχνική αποσκευή της. «Η μητέρα μου μού έχει πει να μην ακούω κανέναν παρά μόνο το ένστικτό μου. Επειδή μιλάμε για έναν χώρο στον οποίο βρίσκεσαι διαρκώς στα φώτα, κρίνεσαι πολύ και συνέχεια, το να επιτρέπεις την παρέμβαση στους άλλους σίγουρα δεν σου βελτιώνει ούτε σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή. Πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τι θα ακούς και να αφουγκράζεσαι τον εαυτό σου. Αν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό που είσαι, μπορείς να το πετύχεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved