Κέλλυ Κελεκίδου - Νίκος Κουρκούλης: Οι μαγικές φώτο με τα παιδιά τους - Δείτε πόσο τους μοιάζουν!
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου - Νίκος Κουρκούλης: Οι μαγικές φώτο με τα παιδιά τους - Δείτε πόσο τους μοιάζουν!

Η Κέλλυ Κελεκίδου κάνει διακοπές με τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη και τα δύο παιδιά τους και οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους είναι μαγικές!

Η τραγουδίστρια δεν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μόνο μαγικά στιγμιότυπα από το Φαράγγι Πορτίτσας που βρίσκονται αλλά και φωτογραφίες με τον άντρα της και τα δυο παιδιά τους, που έχουν μεγαλώσει πολύ!

Ο μεν γιος του ζευγαριού μοιάζει στον Νίκο και η μικρή μοιάζει περισσότερο στη μαμά της!

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει πει πολλές φορές ότι τα παιδιά της είναι όλος της ο κόσμος και όσα εμπόδια κι αν συνάντησε, κατάφερε να τα ξεπεράσει μαζί τους.

O γιος της Ραφαήλ είναι 12 χρονών και είναι ένα ψηλό, μελαχρινό παιδί. Και η κόρη της 7 και μοιάζει πολύ στην τραγουδίστρια. Μάλιστα, η Ελπινίκη έχει υιοθετήσει και ένα υπέροχο στυλ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου έζησαν για ένα διάστημα στην Αυστραλία, που δεν ήταν και τόσο εύκολα τα πράγματα, αλλά πια έχουν επιστρέψει και ζουν πια στην Ελλάδα με τα παιδιά τους.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Κουρκούλης είχε τονίσει: «Όταν πήγαμε στην Αυστραλία με την Κέλλυ υπήρξε τριβή μεταξύ μας. Ήμασταν όλοι μέρα μαζί… Το 2018 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Με τη νέα χρονιά κάτσαμε με την Κέλλυ και γράψαμε σε ένα χαρτί τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής μας. Εκτιμήσαμε όσα έχουμε».

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένα με τα δυο παιδιά του, που έχουν μεγαλώσει και αυτό το διάστημα κάνουν όλοι μαζί τις διακοπές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved