Πηλιάκη – Χανταμπάκης: H μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους  - Η αποκάλυψη στο Instagram
Showbiz

Πηλιάκη – Χανταμπάκης: H μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους - Η αποκάλυψη στο Instagram

Μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, πέρασαν όμορφες στιγμές μέσα στο καλοκαίρι τους και είναι πλέον έτοιμοι για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη μετακόμισή τους. Το ζευγάρι μετακόμισε στο νέο του σπίτι και την ανακοίνωση έκανε η όμορφη σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη στο Instagram.

Πόζαρε με τα παιδιά της μέσα στις κούτες, άδειες πλέον κι έγραψε στη λεζάντα:

«Καλό μήνα φίλοι μου!!!
Που σας βρίσκει ο Σεπτέμβριος;
Εμείς μετακομίσαμε και βρισκόμαστε κατάκοποι στο νέο μας σπίτι!! 😂 Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές διακοπές φέτος το καλοκαίρι αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και οργανώνουμε σιγά σιγά τη νέα μας ζωή εδώ! Έχουμε δρόμο ακόμα, ( δεν έχω ανοίξει ούτε τις μισές κούτες 😂) αλλά μας αρέσει πολύ και είμαστε αισιόδοξοι για τα καλύτερα που έρχονται! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί! 💋
#hantampakakia #newhome #newlife #makingdreamscometrue».

Δες την πρώτη φωτογραφία από το νέο τους σπίτι στη gallery

«Η πρόταση γάμου δεν ήταν μια τρέλα της στιγμής. Είχα πάρει αυτές τις αρχές από το σπίτι μου, να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Η Όλγα ήταν πειθαρχημένη, ήρεμη, με έκανε να νιώθω ασφάλεια, ηρεμία, με έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Είναι μετρημένη, είναι ένα άτομο που πατάει στα πόδια της, σίγουρη για τον εαυτό της. Μαζί έχουμε καλύτερη ζωή παρά μόνος μου. Και τα παιδιά ήρθαν από δική μας επιλογή και όχι τυχαία. Ολοκληρώνει ο ένας τον άλλον», έχει πει ο Στέλιος Χανταμπάκης για τη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved