Συγκινεί η Μαίρη Λίντα για τον Μίκη Θεοδωράκη: «Νιώθω μεγάλο κενό»
Showbiz

Συγκινεί η Μαίρη Λίντα για τον Μίκη Θεοδωράκη: «Νιώθω μεγάλο κενό»

Το δικό της αντίο θέλησε να πει η Μαίρη Λίντα, μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών όπου και φιλοξενείται, στον Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε από τη ζωή.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα και συγκινεί.

«Με τον Μίκη μάς συνδέουν στιγμές μοναδικές. Στιγμές που αν έγραφα κάποιο βιβλίο θα έπρεπε να κατέχει το 1/3 αυτού», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Λίντα και συνέχισε:

«Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Μίκη. Υπέροχος σαν άνθρωπος και ογκόλιθος σαν καλλιτέχνης. Γλυκύτατος. Θυμάμαι και τον Χιώτη που, όταν μιλούσε για τον Μίκη, έβλεπες το δέος που είχε στο πρόσωπο του. Τον σεβόταν απόλυτα. Νιώθω ένα μεγάλο κενό για τον Μίκη, γιατί ήταν ο άνθρωπος που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα μου. Επίσης, τα τραγούδια του Μίκη που ερμήνευσα είναι τόσο μεγάλα, τόσο διαχρονικά, που οφείλω να πω ότι του χρωστάω και ένα μέρος της καριέρας μου».

Επίσης δήλωσε στην Espresso:

«Όταν μου έδωσε τη «"Μυρτιά" μού είπε, "αυτό το τραγούδι θέλω να το πεις καλύτερα απ’ όλα". Παραξενεύτηκα γιατί δεν ήξερα γιατί μου το έλεγε αυτό. Γυρίζει και μου λέει, "είναι γραμμένο για τη σύζυγό μου, τη Μυρτώ. Είναι τα πάντα για μένα". Τότε τον Μίκη ειλικρινά τον λάτρεψα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μιλούσε πάντα για την οικογένεια του και τα μάτια του βούρκωναν. Υπέροχος ως συνθέτης αλλά υπέροχος και ως οικογενειάρχης. Πόσες φορές μάς έκανε το τραπέζι και πόσες άλλες καθόμασταν με τις ώρες εγώ, ο Μίκης και ο Χιώτης να μιλάμε για ιστορίες του μπουζουκιού και πως τα τραγούδια γίνονται μεγάλα μέσα από τα στόματα απλών ανθρώπων. Φιλοσοφημένος άνθρωπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved