Άντζελα Γκερέκου: Αυτό είναι το ύψος και η ηλικία της
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Αυτό είναι το ύψος και η ηλικία της

Μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες. Η Άντζελα Γκερέκου διαθέτει όλα όσα κάνουν μια γυναίκα γοητευτική και εντυπωσιακή. Και ύψος, και εμφάνιση και προσωπικότητα.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και μετά από πάρα πολλά χρόνια η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό μέσα από την ήδη επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει στο βιογραφικό της πολλές σημαντικές συνεργασίες με Έλληνες σκηνοθέτες.

Ποιος είναι ο ρόλος της

Ο ρόλος της: Η Αθηνά είναι η χήρα του Ιπποκράτη. Εισοδηματίας, κοσμοπολίτισσα, φιλόδοξη, σκληρή, και απόλυτη. Μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη. Κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό που πασχίζει να κρατήσει κρυφό. Η μόνη ειλικρινής αγάπη που έχει είναι για τη γη και τις ελιές της. Προσωπικό της στοίχημα και στόχος της είναι να διαδοθεί το λάδι της στα πέρατα της γης.

Και μέσα από την εμφάνισή της στη σειρά είχαμε την ευκαιρία θα θυμηθούμε πόσο ταλαντούχα είναι και πόσο γοητευτική παρά τα 62 της χρόνια.

Όσο για το ύψος της;

Είναι μια από τις πιο ψηλές Ελληνίδες ηθοποιούς και με και χωρίς τακούνια!

Αξίζει να αναφερθεί πως λίγες μέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη και συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, έγινε γνωστό ότι η Άντζελα λόγω του πένθους της, σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο ΜΕGΑ. Σε συνεννόηση πάντα με τον Aντρέα Γεωργίου, η Αντζελα Γκερέκου είχε κάνει μία παύση από τα γυρίσματα. Μάλιστα, με εντολή του Αντρέα Γεωργίου είχαν γίνει τα πάντα ώστε να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Πλέον έχει επιστρέψει κανονικά στα γυρίσματα με την ίδια να προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητα της μετά το χαμό του σπουδαίου τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved