Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχε γενέθλια - Η κοινή φωτογραφία με τον Πάνο Βλάχο
Showbiz

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχε γενέθλια - Η κοινή φωτογραφία με τον Πάνο Βλάχο

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έσβησε τούρτα και γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με αγαπημένους της φίλους.

Η ηθοποιός διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι και όπως ήταν φυσικό από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Πάνος Βλάχος με τον οποίο μετρούν αρκετά χρόνια κοινής ζωής.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απεικονίζεται να σβήνει την τούρτα της την οποία κρατάει ο Πάνος Βλάχος.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Και τώρα που πέρασε η μέρα των γενεθλίων και πήγαμε κόντρα στα στατιστικά… θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για όλες τις ευχές και να ευχηθώ σε όλους μας κάθε χρόνος που περνάει να μας βρίσκει όλο και πιο συμφιλιωμένους με το ποιοι είμαστε και όλο και πιο ανήσυχους για το πώς μπορούμε να εξελιχθούμε».

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν πως η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με τον Πάνο Βλάχο καθώς το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί -και είναι πολλά αν αναλογιστεί κανείς πως η σχέση τους έγινε γνωστή όταν ακόμη πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»-, κρατούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Έγινε νονά - Στιγμιότυπα από τη λαμπερή βάφτιση (Vid & Photos)

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την ηθοποιό – Με φίλους στο Ζάππειο

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η σπάνια φωτό με τον Πάνο Βλάχο, η αγκαλιά και η εξομολόγηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved